Muntatge amb Laura Escanes fent-se un selfie en primer terme. A la dreta, dins d'un cercle, imatge difuminada de les 4 generacions de dones de la família de la influencer

La foto de Laura Escanes amb la seva filla, àvia i mare independentista

Laura Escanes emociona els seus seguidors amb aquesta imatge, la seva filla, mare i àvia

La instagramer i influencer catalana Laura Escanes ha publicat una imatge preciosa a la xarxa social Instagram, que ha fet emocionar els seus seguidors i, de ben segur, els protagonistes de la fotografia. Apareix la seva àvia, la mare i la filla. Dit d'una altra manera, la mare, l'àvia i la besàvia de la seva filla. Quatre dones. Quatre generacions de dones.

La foto no és actual però mai no perd vigència. La catalana havia gaudit de l'estiu a Menorca i altres destinacions, amb amigues i amb el seu marit Risto Mejide. El publicista i presentador del programa Todo es Mentira de Cuatro, va ser el protagonista d'un vídeo molt divertit que Escanes va publicar en aquell moment.

En altres imatges publicades aquest estiu, Laura Escanes apareixia lluint uns especulars biquinis, que també han estat molt comentats i molt buscats a les botigues. Laura Escanes acaba les vacances passant un dia amb la família De seguida s'ha omplert de missatges de seguidors i seguidores i de moltes reaccions. “Que bonic. I esteu precioses les 4. Felicitats👏”, “Això sí que és tenir sort i la resta són ximpleries”, “Guapíssimes les 4 😍😍😍😍😍”, “Quin rècord més guapo!😍”, “Guapísimaaaa la teva mare 😍 , “Quina foto més bonica💜”, “Guapísimaaaa la teva mare 👏👏”.

Segur que l'àvia i la besàvia estan orgulloses de tenir una neta i una besnéta tan maca. Molts dels missatges hi han anat també dedicades, les dues primeres generacions, les dues persones més importants de la foto.

La mare independentista de la influencer

La mare de Laura Escanes, Anna Espinosa, és coneguda per les seves inclinacions polítiques independentistes i d'esquerres. Va estudiar Treball Social. A diferència del seu exmarit, Carles Escanes, Anna va assistir al casament de la seva filla amb Risto Mejide el 2017. A més del seu interès en la política, Anna també és coneguda pel seu amor per la gastronomia, compartint freqüentment plats deliciosos a les seves xarxes socials . Tot i que no és tan activa a les xarxes socials com la seva filla, Anna ha compartit moments amb la seva néta Roma i manté una relació propera amb la seva filla Laura. Anna viu a Sabadell, després d'haver-se mudat allà quan la seva família es va traslladar a Barcelona a la dècada del 1960.

El 2023 de Laura Escanes

Laura Escanes ha experimentat diversos canvis tant en la seva vida personal com professional el darrer any. Després de la seva separació de Risto Mejide al setembre, Laura es va traslladar a Madrid amb la seva filla Roma i s'ha estat adaptant a la seva nova vida i llar. Tot i els desafiaments inicials i la necessitat d'establir una nova rutina, ella ha expressat sentir-se feliç amb aquests canvis i es troba en un procés d'adaptació amb la seva filla.

Professionalment, la Laura està gaudint d'un moment molt positiu i s'involucra en nombrosos projectes. S'ha convertit en l'administradora única d'una nova societat anomenada 'La Tita Comunicación SL', fet que marca un pas important en la seva carrera com a empresària. A més, ha llançat un podcast independent anomenat "Entre el cel i els núvols", que és un dels seus projectes més especials.

La influencer també és la presentadora d'un reality xou a la cadena TV3, la Travessa. Ampliant, així, encara més la seva presència al món de l'entreteniment. També ha participat en activitats de caritat, dissenyant una dessuadora com a ambaixadora de la campanya solidària 'Delivering Smiles' en col·laboració amb Aldeas Infantiles SOS.