Primer pla de la cara de Mari Pau Huguet

Mari Pau Huguet es pronuncia sobre la sortida de primera línia de la televisió

Mari Pau Huguet és una de les persones més estimades de TV3

Mari Pau Huguet és història viva de TV3. La periodista lleidatana és una de les cares més ben valorades i més estimades de la Televisió de Catalunya. Durant molts anys, va estar a primera línia, presentant diferents programes d'informació i entreteniment. De cop i volta, va desaparèixer i molts catalans i catalanes van preguntar què havia passat amb la periodista. Va tornar fa gairebé 2 anys i el programa va tenir molt d'èxit. Va presentar la Cavalcada de Reis del cinc de gener del 2022, al costat de la jove Paula Alós.

Va aconseguir reunir gairebé 170.000 espectadors en pantalla, que segur que no volien veure el Rei Gaspar, sinó que volien veure una dels seus periodistes preferides. L'última vegada que l'havíem vist davant la càmera va ser durant l'últim programa que va presentar del Tvist, el desembre del 2008. Està claríssim que la van fer "retirar-se" , perquè el gener del 2009 el programa va continuar però amb una altra presentadora, amb Elisabet Carnicer . Mari Pau va visitar el programa Versió Rac 1 que presenta cada tarda Toni Clapés i ho va explicar.

La remor d'aquell moment és que estava “massa prima”. Ella explica allò que veu de veritat i de mentida. “Jo no sé exactament si va ser per això. És cert que m'havia aprimat. No sé si va ser la causa final de la decisió. Jo anava dient que estava bé, que no em passava res. Havia de justificar contínuament que jo estava bé”.

Problemes amb Mónica Terribas

Queda per aclarir si la decisió va ser de la Mònica Terribas: “La direcció la conformen moltes persones, jo tinc bona relació amb la Mònica. La decisió jo crec que va ser conjunta, també amb el cap de la productora del TVist, Josep Cuní. La intenció era que el Tvist s'acabava i jo continuaria fent un programa de tardes. Però el Tvist va seguir i a mi no em van donar cap altre programa. Ja no us espero. Van ser moments dolorosos”.

Els teleespectadors demanen el seu retorn definitiu, però aquesta possibilitat no sembla propera. La presentadora no ha desaparegut de TV3. Treballa al departament d'atenció a l'audiència. Una cosa molt allunyada del que mereixeria.

Una llarga trajectòria davant de les càmeres

Mari Pau Huguet ha tingut una carrera molt important a TV3 des del 1986 fins al seu "veto". Ha participat en una varietat de programes com Bon dia Catalunya, L'hora de Mari Pau Huguet, En directe Mari Pau, Bojos pel ball, Crònica d'avui, Connexions, Dies de tele," "Zona de ball," "En directe," i "TVist".