Muntatge amb una imatge de Victoria Federica durant un reportatge. A la dreta una imatge amb un cambrer

L'estratègia de Victoria Federica per lligar amb cambrers

Enèsima polèmica al voltant de la jove aristòcrata espanyola

El comportament de Victoria Federica continua deixant molt a desitjar. La més rebel dels integrants de la família reial, ha tornat a quedar retratada coincidint amb la seva participació per a una promoció de la marca Schweppes a través del seu compte d'Instagram.

Tenint en compte aquesta campanya per la qual la filla menor de la infanta Elena de Borbó, haurà cobrat una quantitat molt generosa de diners, el perspicaç programa Socialité de Tele 5, ha aconseguit posar-se en contacte amb un cambrer que ha coincidit amb Victoria Federica en diverses ocasions, especialment en les recurrents noces de luxe a què s'ha vist obligada a assistir.

Segons el que han pogut descobrir des de Socialité, el cambrer en qüestió no ha tingut cap objecció a posar en dubte el comportament, poc decorós, de l'aristòcrata de 23 anys: "He coincidit en diversos casaments amb Victoria Federica i ha tontejat amb mi i amb més companys. No és gens flipada, tot el contrari. En passar amb la safata ens donava conversa abans d'agafar res i fins i tot es va interessar pels noms d'alguns nois".

La incessant rebel·lia de Victoria Federica

Declaracions una mica sorprenents, o no, que en qualsevol cas no ajuden a millorar la imatge desbocada d'una Victòria Federica que sempre ha fet el que ha volgut i la que encaixa menys en l'entorn de la reialesa que l'envolta. Convertida en tota una influencer, amb més de 281.000 seguidors al seu compte d'Instagram, Victòria de Marichalar de Borbó, és la demostració de l'inconformisme per saltar-se les regles i viure la vida a la seva manera, prescindint dels consells i només fent cas de la seva intuïció i les ànsies per gaudir de la vida sense prejudicis.

El cambrer, que treballa per a una empresa de serveis de càtering, encara no ha sortit de la seva sorpresa mentre incideix amb la inesperada actitud de Victoria Federica: “ No té problema a coquetejar o dir-te guapo davant de tot el món. Se m'ha apropat i m'ha envoltat amb el braç mentre treballo. Es pren unes confiances... Em va sorprendre moltíssim”.

El cas és que la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar segueix acumulant escàndols per on passa. Habitualment despectiva amb fotògrafs que cobreixen alguns dels actes amb la seva presència -una fotògrafa fins i tot va patir un atac d'ansietat per culpa del seu menyspreu-, va ser descoberta duent a terme un acte tan lamentable com el de sostreure diverses mostres de sèrum durant la celebració d'una gala solidària, o la publicació d'una foto en què s'intueix una aproximació sense pudor al costat del pilot Albert Arenas... i així diversos capítols que només fan que empitjorar la seva imatge fins a aquest nou episodi on un testimoni presencial ha compartit aquesta forma tan poc elegant d'aguaitar cambrers.