Kiko Matamoros al plató de Sálvame

Resposta surrealista de Kiko Matamoros a unes paraules d'Albert Pla

El cantautor català va defensar l'actriu de La Casa de Paper Itziar Ortuño després de participar en una manifestació a favor dels presos d'ETA

La presència d'Itziar Ortuño en una manifestació a favor dels presos d'ETA segueix portant cua i traient de polleguera a espanyols. No entenen com una representant de la cultura pot defensar una millora de les condicions penitenciàries i un apropament dels condemnats a les presons del País Basc. El fet de defensar aquests punts no implica defensar els atacs terroristes que va patir Espanya durant dècades. Les conseqüències per a l'actriu han estat demolidores. Ha estat cancel·lada en dues campanyes publicitàries, a BMW i Iberia.

Qui ha sortit a defensar-lo ha estat el cantautor català Albert Pla, que està de gira a Madrid. "Espanya és un país que segueix dividit entre els que creuen que els que van matar Carrero Blanco eren uns herois i entre els que creuen que eren uns assassins. Jo crec que eren uns herois", ha manifestat. Cosa que no ha agradat als defensors més fidels de la unitat d'Espanya i en contra del concepte de llibertat que proposa Isabel Díaz Ayuso.

La resposta no s'ha fet esperar i el comunicador i excol·laborador de Sálvame, Kiko Matamoros, ha contestat les paraules del músic, anomenant-lo terrorista. El que hem dit. Els que defensen una política penitenciària concreta per als presos d'ETA són terroristes. Els que demanen que se'ls apliqui el règim penitenciari ordinari són terroristes.

Reaccions de les xarxes socials contra Kiko Matamoros

Els usuaris de la xarxa social X no han dubtat a contestar el col·laborador de Sálvame i l'han posat al seu lloc, després del seu surrealista tweet contra Albert Pla. Li han recordat que a molts espanyols, com ell, no li importen les víctimes del franquisme i només es fixen als morts de la banda terrorista ETA.

Matamoros, en la seva línia habitual, ha contestat els que l'havien deixat en ridícul i ho ha fet amb insults i desqualificacions personals pròpies d'una persona que no té arguments i raó.