Muntatge amb una imatge d'Helena Garcia Melero en primer terme ia la cantonada inferior dreta, dins d'un cercle, el nou fitxatge per al programa

El nou fitxatge d'Helena Garcia Melero per al programa

Helena Garcia Melero continua sent una de les presentadores més estimades de TV3

Helena Garcia Melero és una de les estrelles de TV3. És un valor segur de la cadena. Ha deixat una empremta indeleble gràcies al seu carisma i professionalisme. I allò que queda. Amb un somriure que sembla il·luminar la pantalla i una presència que capta l'atenció, L'Helena presenta actualment el programa matinal 'Tot es Mou'.

Començant la seva trajectòria a la dècada dels 90, Helena es va convertir ràpidament en un rostre familiar per als espectadors, aportant frescor i un estil propi a cada programa que presentava. La seva versatilitat l'ha fet treballar en diferents formats, des de notícies i programes d'actualitat fins a esdeveniments de gran envergadura com la Marató de TV3.

Helena té l'habilitat de connectar amb la gent, ja sigui entrevistant personalitats o compartint històries que agraden al públic. No és només el seu coneixement i preparació allò que la destaquen, sinó també la seva calidesa i autenticitat. Una autenticitat que, sens dubte, ha heretat de sa mare, Rosa Maria. Ja és un moment històric de TV3 quan la seva mare va trucar en directe per preguntar un dubte sobre croquetes a un especialista en nutrició.

La mare de l'Helena Garcia Melero trucant en directe

La seva habilitat per manejar els directes, amb tan impredictible que aquests poden ser, mostra la seva professionalitat i la seva capacitat per mantenir la calma i el somriure, sense importar el que passi fora de càmera. En el pla personal, Helena ha compartit la seva passió per la vida, mostrant el seu costat humà a les seves publicacions d'Instagram i deixant que el seu públic sigui part del seu viatge, tant professional com personal. Això ha creat un vincle de confiança i afecte que transcendeix la pantalla, i la converteix en més que una presentadora: una amiga per a molts dels seus seguidors.

Nou fitxatge per a 'Tot es Mou'

Ara la presentadora vol que el seu programa segueixi creixent i ha fitxat Renata Zanchi , arribada directament des de 'La Sexta'. De 40 anys, Zanchi presenta una secció de xafarderies on explica novetats dels famosos a nivell internacional.

Qui és Renata Zanchi?

Renata Zanchi ha tingut una trajectòria important en el món de l'entreteniment i la moda. Va començar la seva carrera com a model a la primerenca edat de 14 anys, destacant-se ràpidament i treballant per a revistes de renom com Vogue Italia i Elle Paris. El seu èxit com a model li va valer el títol de Newcomer Model of The Year durant la Setmana de la Moda de Milà quan només tenia 15 anys.

A més del seu treball en el modelatge, Renata és graduada en Mediació lingüística i cultural per la universitat de Milà i és políglota, parlant italià, anglès, alemany, francès, castellà o rus i català. La seva habilitat amb els idiomes i el seu encant personal la van portar a la televisió on ha participat en diversos programes a Espanya. Va participar a 'Zapeando' de laSexta, un popular xou televisiu, on va tenir una secció musical cada dijous. A més, ha estat convidada a 'Pasapalabra', un programa que posa a prova la cultura popular i la rapidesa de pensament dels seus participants. Ara s'incorpora a TV3 per continuar creixent personalment.

Renata també ha entrat al món empresarial amb la seva pròpia marca de roba i accessoris, Renata Zanchi Collection. Es manté molt activa a les xarxes socials, on comparteix el seu estil de vida saludable i el seu amor pel fitness i els viatges.