Muntatge amb una imatge d'Octavi Pujades mirant a l'horitzó ia la cantonada superior dreta una emoticona de cor

L´acte heroic de l´actor Octavi Pujades

El mateix actor català ho ha explicat a les seves xarxes socials

En una volta de rosca digna de guió cinematogràfic, Octavi Pujades, el rostre familiar de sèries que van marcar època com Al salir de clase i El cor de la ciutat, ha demostrat que de vegades la realitat supera la ficció. Conegut pel seu carisma davant de les càmeres, Pujades ha protagonitzat una gesta que bé li podria valer un paper de superheroi, però aquesta vegada als carrers de Barcelona i sense necessitat de capa ni guió.

L'escena va transcórrer un dia qualsevol del setembre, específicament el 24, al mig de la Diagonal barcelonina. No era un dia qualsevol, ja que la ciutat celebrava les festivitats de la Mercè. Tot i això, per a Jose Maria Pujol, aquell dia va prendre un gir dramàtic quan un accident de moto el va deixar lluitant per la seva vida a l'asfalt. Entra en escena Pujades, que casualment passava pel lloc, no rumb a un set d'enregistrament, sinó probablement a entrenar, demostrant que la preparació física d'un actor pot tenir aplicacions heroiques a la vida real.

Amb la rapidesa d'un especialista en emergències, però impulsat únicament pel seu instint i la seva bondat, Pujades es va llançar al rescat. L'eina de salvació: una dessuadora proporcionada per un adolescent espectador, utilitzada per frenar l'hemorràgia de Pujol. Aquest gest, simple però decisiu, va mantenir Pujol en aquest costat de la realitat fins que els serveis d'emergència van prendre el relleu.

La història acaba ara mesos després amb una emotiva trobada. Pujol, mogut per la gratitud, va buscar el seu salvador per agrair-li personalment. La reunió va ser un brindis per les segones oportunitats i per allò que realment importa, deixant una marca inesborrable tant als involucrats com als que han seguit la història.

L'actor Octavi Pujades té una llarga trajectòria a la televisió

Octavi Pujades és un actor amb una extensa trajectòria en cinema, televisió i teatre. Nascut l'1 de juliol de 1974 a Sabadell, la seva carrera en l'actuació destaca per la diversitat de rols i participacions en diferents formats i gèneres.

A la televisió, Pujades ha participat en una varietat de sèries que mostren la seva versatilitat com a actor. Entre els seus rols més destacats es troben la seva participació a "Al salir de clase" com Jaime Salmerón, a "Lalola" com Sergio Peiró, i a "Ciega a citas" interpretant Carlos Rangel. També ha estat part de l'elenc a "Cuerpo de élite" com Ximo Moltó, i a "Hay alguien ahí" en el paper de Salvador Lago.

El seu treball en cinema inclou participacions en pel·lícules com "Lisístrata", "Slam", "Plauto, record distorsionat d'un ximple eventual", i "Sexykiller, moriràs per ella", entre d'altres. Pujades ha demostrat la seva capacitat per adaptar-se a diferents estils i gèneres, des de la comèdia fins al drama.

A més dels seus treballs a televisió i cinema, Pujades ha mostrat el seu talent al teatre, participant en obres com "Fashion Feeling Music" i "Tres", demostrant així la seva habilitat per capturar l'atenció del públic a l'escenari en viu.

A nivell personal és molt actiu a les xarxes socials. Durant la pandèmia de Covid vam poder veure com va estar al costat del seu ancià pare i tots dos penjaven vídeos divertits al compte d'Instagram de l'actor.