Judit Mascó amb ulleres de sol

La samarreta viral de Judit Mascó

Judit Mascó triomfa a xarxes amb una samarreta amb un missatge molt clar

La model catalana Judit Mascó, als 53 anys, segueix esplèndida i igual de simpàtica que sempre. Durant dècades, ha estat probablement la model més estimada del nostre país i s'ho ha guanyat a pols. És maca, intel·ligent i amb criteri. Les seves publicacions a Instagram són habituals i té una gran quantitat de seguidors i seguidores que estan pendents de les seves publicacions. Fa uns dies, els seus gairebé 170.000 followers han pogut veure una imatge de Mascó amb una samarreta blanca que ho ha petat perquè té un missatge molt fort. "Los tíos feministas me ponen".

Els homes feministes atrauen a la model i ho vol fer evident amb aquest missatge a la samarreta la catalana. Mascó fa arribar un missatge com si l'escrivís a les xarxes socials. Judit Mascó rep les crítiques dels més intolerants. Davant d'aquest creixement del masclisme, en part, esperonat per les polítiques d'alguns partits, les dones i els homes feministes s'han d'aixecar contra aquest missatge i contra la forma tòxica d'entendre les relacions de gènere.

La foto s'ha fet viral i ha aconseguit molts missatges de suport a les xarxes socials. "Estàs maquíssima", "preciosa", "estàs molt maca", "gràcies per difondre aquest missatge". Aquest model masclista sol anar acompanyat d'altres fòbies cap a altres col·lectius minoritaris i que s'han de protegir. El masclisme va sovint acompanyat d'homofòbia explica als membres del col·lectiu LGTBIQ+ i racisme o xenofòbia contra els migrants.

La model ha protagonitzat diferents programes a TV3 com l'Aire Lliure, que recomanava diferents zones del nostre país per gaudir del medi ambient i fer excursions. També ha estat entrevistada a diferents programes com la Zona Franca.

Com va començar Judit Mascó?

Nascuda el 12 d'octubre del 1969 a Barcelona, va iniciar la seva carrera com a model des de ben jove i ràpidament va destacar a la indústria de la moda. Mascó ha treballat per a importants dissenyadors i marques, ha aparegut a les portades de nombroses revistes i s'ha convertit en una figura important al panorama de la moda internacional. També ha aconseguit reconeixement com a presentadora de televisió i autora. Ha conduït diversos programes de televisió a Espanya i ha participat en nombroses activitats filantròpiques, especialment en temes relacionats amb el benestar i l'educació infantil.