Dayana Lins en un camp de futbol

Qui és la dona de Vítor Roque?

Vítor Roque juga actualment a l'Athletico Paranaense i s'incorporarà al Barça al gener

A Vítor Roque li ha tocat la loteria. En l'aspecte esportiu, deixarà la lliga del Brasil i s'incorporarà al FC Barcelona al gener. Personalment, fa pocs dies es va casar amb la seva dona, amb Dayana Lins . Així ho hem vist a les xarxes socials dels seguidors del futbolista. Marc Martínez publica "Enhorabona a Vitor Roque i Dayana Lins que ja són marit i dona" i afegeix dues emoticones. Un d´un anell i l´altre d´un cor vermell.

No és l'únic seguidor que també ha volgut transmetre la seva felicitat després de l'enllaç entre Vítor Roque i Dayana Lins. Martin Minan ha felicitat els contraents amb un missatge bonic: "el nostre Tigrinho arriba a Barcelona casat. Felicitats a Vitor Roque ia la seva dona". Així mateix, afegeix un emoji d'un anell i d'un tigre, en referència al sobrenom del jugador, Tigrinho.

Lins es convertirà ben aviat en una nova WAG dins del vestidor blaugrana. És molt coneguda al Brasil per la seva activitat a les xarxes socials. Té pràcticament 300.000 seguidors, un número que, sens dubte, continuarà creixent quan arribi a Barcelona.  A més d'influencer, també és dissenyadora d'interiors, encara que no s'hi dedica. Més d'una vegada, ha mostrat la seva felicitat i alegria pel fitxatge del seu ara marit pel Barça: "T'estimo molt el meu amor. Aquesta nova etapa serà molt bonica. Tot l'honor i tota la glòria de Déu", va dir al seu moment.

Fitxatge de Vítor Roque pel FC Barcelona

El FC Barcelona pagarà 30 milions d'euros fixos més 31 milions d'euros en variables al'Ath. Paranaenc per 'Tigrinho', que serà jugador blaugrana fins al 2031, un contracte de llarga durada poc habitual, però que s'explica per l'edat del davanter. El preu és assequible tenint en compte que el Barça podrà fraccionar el pagament durant quatre exercicis fiscals. A més, també s'ha valorat positivament per la comparació amb l'estrella futura del Reial Madrid, Endrick, que ha costat 35 milions fixos més 25 milions variables.