Personatges de Com si fos ahir en un capítol

'Com si fos ahir' 14 de desembre: El Toni la fa grossa i hi ha conseqüències

A les 16.15 comença cada tarda un nou capítol de la sèrie Com si fos ahir de TV3, que ja acumula set temporades

Com si fos ahir és un dels productes de TV3 amb més audiència. La telenovel·la s'emet cada tarda a la Televisió de Catalunya a partir de les 16.15 h. Els espectadors veuen abans el Telenotícies Migdia presentat per Xavi Coral, la informació meteorològica i un programa de cuina presentat pel prestigiós xef català, Marc Ribas, que també presenta el programa d'èxit 'Joc de Cartes' que s'emet els dimecres a la nit.

El setembre del 2023 va començar la setena temporada. La sèrie va parar durant un temps per culpa de la pandèmia del Covid-19. Els actors i actrius no podien gravar i no hi havia emissió de capítols. Afortunadament, la situació va millorar i tot va tornar a la normalitat. La directora de la sèrie, la Núria Furió, tenia la difícil feina d'estar a l'alçada de l'anterior sèrie, La Riera , que va acabar amb molts elogis i amb un gran guió argumental.

La història comença després d'un tràgic succés. Un accident reuneix diversos antics alumnes en un funeral, on tindran un retrobament després de molts anys separats. 25 anys més tard, començaran una nova vida. La telenovel·la narra la vida de famílies, grups d'amics i també els problemes laborals i personals.

Després del doble capítol del dia 13 de desembre del 2023, arriba el capítol únic del dijous 14 de desembre del 2023. El Toni continuarà sent un dels personatges més importants del moment. Recordem que fa uns dies va tenir una forta discussió amb els fills perquè els va explicar la veritat sobre la seva mare. Els joves creien que ella els havia abandonat, però la veritat és que ell li va dir que no la volien tornar a veure. Va decidir passar el Nadal sol i es va colar al pis on va viure amb la Bet, que ara està abandonat. Després vol anar-se'n i tornar a casa amb la Gemma, però pateix un incident. En altres escenes, veurem una Ainhoa insistent, demostrant que vol estar amb el Toni Petit i amb la Naiara per recolzar-los. També veurem un Litus amb molts dubtes sobre la seva història amb l'Ainhoa. No sap què fer i ha de prendre una decisió.

Els seguidors habituals de les sèries de la Televisió de Catalunya ja saben que els capítols de dijous i divendres són els més interessants, perquè s'obren trames noves per deixar els espectadors intrigats durant el cap de setmana. De fet, al programa Planta Baixa, presentat per Agnès Marquès i que es pot veure cada dia a la tarda, els divendres conviden un personatge de la sèrie i comenten el seu paper.

Com si fos ahir un dels programes amb més audiència de TV3

La sèrie de les tardes de la Televisió de Catalunya és un dels productes amb més audiència de la televisió pública de Catalunya. Així ho ha destacat el mateix canal en un tweet al seu perfil oficial de Twitter.

Destaquen que TN Migdia, TN Comarques i Cuines són els programes amb més audiència. Això demostra el gran treball realitzat pels actors, actrius i personal tècnic de la sèrie.