Muntatge amb una imatge de la ciutat de Tarragona ia l'esquerra, dins d'un cercle, la cara de Marc Ribas

Quins restaurants participen a 'Joc de Cartes' el 3 de gener? El principal favorit

Marc Ribas es desplaça fins a Tarragona. Coneixem tots els detalls dels restaurants que hi concursaran

Joc de Cartes no descansa en època nadalenca. La setmana passada el programa es va desplaçar fins a Andorra. Després de diversos programes relativament tranquils, van saltar espurnes entre els concursants que van lluitar per ser la millor 'borda' del petit país dels Pirineus. Les topades entre Dina de la Cantina dels Records i Paqui de la Borda Patxeta van ser dels moments més tensos que s'han viscut des de començament de temporada a Joc de Cartes.

Pep del restaurant l'Era d'en Jaume, no es va quedar enrere i amb els comentaris va generar friccions amb les dues dones. L'altre concursant, Álex Kinchella, va estar més mesurat però també va provocar la ira de Dina amb una frase que la concursant va interpretar com a masclista.

Joc de Cartes torna a Catalunya el dimecres 3 de gener

Aquest dimecres Marc Ribas visita la ciutat de Tarragona per viure en primera persona un dol entre restaurants de cuina tradicional i cuina creativa.

Al costat tradicional coneixerem el restaurant Casa Bartra, amb el seu gerent, Maria Hernando, com a representant. A la seva carta podem trobar plats típics catalans com l'esqueixada de bacallà, algunes especialitats italianes i bons plats de carn com les galtes amb salsa. També de peix, com el salmó a l'anet amb salsa tàrtara.

També hi participarà El Racó d'Ani, un restaurant tradicional que defensarà la seva propietària, Ani Dorneanu. Allà trobarem varietat d'amanides, tàrtar de diferents tipus o els clàssics cargols com a entrants. Si ens fixem en els segons plats de la carta veurem que la seva especialitat és la brasa, tant de carn com de peix. Un tipus de menjar que, amb productes bons i si el cuiner li troba el punt, és deliciós.

I al costat creatiu, els concursants i Marc Ribas tastaran els plats de cuina nikkei del restaurant El Crank, representat per Txell Moya, la cap de sala de l'establiment. Disposen de menú diari a un preu de 23 euros. A la carta hi ha plats molt apetibles com la costella de porc a baixa temperatura, la causa llenya de gamba i salsa a l'olivera o el ceviche peruà de corball.

Finalment també hi participarà el restaurant Octopussy, amb Raül Cid, relacions públiques del local, al capdavant. Els arrossos i els plats mariners en són les especialitats. Encara que hi ha ressenyes positives sobre el menjar que serveixen, alguns clients són crítics amb la qualitat del servei.

El dol està servit. Qui guanyarà a Tarragona, la cuina tradicional o la creativa?

Investigant les cartes dels quatre restaurants i les ressenyes a xarxes socials i Internet podem concloure que el Crank té moltes opcions de guanyar i és el favorit de XCatalunya.cat. Dimecres sortirem de dubtes i coneixerem el guanyador.

On i quan veure el programa?

El programa s'emetrà dimecres que ve 3 de gener de 2024 a les 22:05 a TV3. També es podrà veure a la plataforma 3CAT. Posteriorment s'emetran dos programes repetits de temporades anteriors.