Muntatge amb una imatge de Telma Ortiz. A la part superior dreta un emoticio d'infracció

La infracció de la germana de la Reina Letizia que la deixa en molt mal lloc

Telma Ortiz i el seu marit, Robert Gavin Bonnar, han infringit un important senyal de trànsit

Sovint, les persones amb mobilitat reduïda pateixen desagreujaments provocats per actituds poc respectuoses amb els seus problemes de discapacitat. Ni les zones degudament assenyalades per facilitar els aparcaments, ni la lletra acreditativa de la seva minusvalidesa, semblen ser del tot suficients.

Recentment, s'ha detectat una infracció que perjudica aquest sector de conductors, que normalment són els acompanyants amb permís per facilitar el moviment del familiar que pateix alguna disminució. El més cridaner del cas és que la identitat de la infractora no és cap altra que la de Telma Ortiz, germana de la Reina Letizia.

Segons una informació facilitada per Diez Minutos , els fets van passar en un centre comercial situat a la part nord de Madrid, on Telma Ortiz i el seu marit, l'advocat irlandès Robert Gavin Bonnar, van estacionar el vehicle sense tenir en compte que ho estaven fent en una plaça reservada per a persones amb mobilitat reduïda .El paradoxal de l'assumpte és que Telma Ortiz treballa al departament de relacions externes i estratègia de Concordia, una ONG cooperant de les Nacions Unides.

Una vida lluny de l'opinió pública

A diferència d'altres familiars dels integrants de la Casa Reial, Telma Ortiz no sol prodigar massa en aparicions públiques ni sol entrar en polèmiques; de fet, viu a la madrilenya urbanització residencial de Soto de la Moraleja després de la seva etapa a Barcelona, però ho fa força allunyada del soroll mundanal al costat de la seva família, formada pel seu marit, la seva filla en comú, Erin, una altra filla nascuda d'una relació prèvia i anomenada Amanda, així com els fills de Gavin, fruit del seu matrimoni amb Sharon Corr, membre de la famosa banda irlandesa The Corrs.

Tot i això, aquesta despreocupació cívica acabada de passar, ha trastocat una mica aquest desig de viure lluny de l'opinió pública i al marge d'alguns escàndols de tall real. Encara que fos a causa d'una distracció, la imatge transmesa al no respectar una plaça d'aparcament habilitada per a persones amb escassa o nul·la mobilitat, no és la millor manera per gaudir del pretès semi anonimat.

Mentre Telma sol estar molt ocupada amb la seva implicació a la citada ONG, Robert Gavin Bonnar està implicat en la imminent publicació de la novel·la que ha escrit, i en què barreja elements propis de la novel·la negra, amb aspectes de tall econòmic. Després de trenta anys d'experiència com a advocat, ara sembla decidit a triomfar com a escriptor.

La novel·la de Robert Gavin Bonnar porta per títol “La conversa Kempinski” i després d'una primera edició original en anglès prevista per al proper mes de maig, posteriorment es durà a terme la publicació de la traducció a l'espanyol.