Muntatge amb Virginia de 'Com si fos ahir' i una emoticona amb cara d'ensurt

'Com si fos ahir' del 28 de març: La decisió de la Virgínia que pot crear conflicte

El comportament de la Virgínia de vegades és una cosa excèntrica i genera problemes

Darrer capítol de 'Com si fos ahir' abans del pont de Setmana Santa. L'episodi estarà centrat, com és habitual, en tres trames.

A la primera veurem com la Noe troba a faltar l'Aitor. Va tallar amb ell perquè no volia fer mal al Miquel però, per enèsima vegada, vol tornar amb l'Aitor. Ara com ara resisteix la temptació però això l'influeix en la relació de parella. Demana al Miquel passar uns dies sola. La Mari Carmen insinua al Miquel que ha de parlar amb la Noe, tota la bomba està a punt d'esclatar. Se n'assabentarà finalment el Miquel? I en cas afirmatiu… li ho dirà la Noe o se n'assabentarà per terceres persones?

Els dubtes del Litus amb el casament

En una segona trama, possiblement la més interessant actualment, veurem com el Litus té dubtes sobre el casament i vol parlar amb l'Ainoha. La noia està aconseguint apartar-la dels amics. Ells li fan veure que s'està precipitant i que algunes actituds de l'Ainhoa són tòxiques. Tots l'han clissada excepte el mateix Litus. L'Ainhoa aconseguirà neutralitzar aquests dubtes i continuarà manipulant el Litus al seu gust? Possiblement sí. El Litus sempre es deixa influenciar fàcilment i els guionistes no deixaran passar l'oportunitat de seguir explorant una trama que pot donar molt de si.

La Virginia cerca hereu

La tercera de les trames tindrà a veure amb la Virgínia. Un cop descobert el seu secret – té un problema al cervell pel qual podria morir en qualsevol moment – l'interès dels fans de la sèrie en aquest tema ha decaigut. Virginia aprofita les vacances per avaluar els seus germans i confessa a Marc quines són les seves intencions.

La noia és rica. Té una empresa d'alimentació i accessoris per a mascotes. Necessita un hereu i hi ha tres candidats: el Marc, el Marcel i la Ginesta. Els dos germans competiran per l'herència? Se n'assabentarà la Xesca, mare de la petita Ginesta, i també voldrà que la seva filla sigui l'escollida?

A Catalunya hi ha hagut històricament costum que el fill gran sigui l'hereu i s'emportés tota - o bona part - de l'herència. Amb el temps la igualtat entre germans és el més habitual a les herències a Catalunya. Virginia no segueix les noves tendències i amb la decisió provocarà confrontació.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 28 de març del 2024?

És Setmana Santa i els capítols de 'Com si fos ahir' comencen una mica més tard que les setmanes anteriors. Aquest dijous, l'episodi comença a les 4 i 20 de la tarda, després de la doble emissió del programa culinari Cuines. El capítol de la sèrie de sobretaula de TV3 tindrà una durada aproximada, comptant la pausa publicitària, de 35 minuts. Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.