Personatges de Com si fos ahir

Què passarà al capítol de Com si fos ahir del 7 de desembre?

El Com si fos Ahir no emetrà ni dimecres ni divendres d'aquesta setmana

Setmana atípica a TV3. Els espectadors de la sèrie Com si fos Ahir saben que no podran veure la seva telenovel·la favorita ni el dimecres 6 de desembre ni el divendres 8 de desembre, perquè tots dos dies són festius . Sí que hi ha emissió el dia 7 de desembre, dia de pont en què l'audiència pot baixar respecte dels dies anteriors. El capítol començarà a les 16:15h segons la programació que es pot consultar a la web de la Televisió de Catalunya.

Salva dirà a la Marta que no vol acompanyants i que se n'anirà de pont tot sol. Cati demanarà a Gina que parli amb Vextremi perquè el jove no denunciï el Marc, explicant-li que té antecedents policials i que, per tant, hi ha molt de risc que vagi a la presó. D'altra banda, Toni decideix no acudir a un dinar que ha organitzat Gemma i al qual també assisteix Manel, Carla i Nico. Això crea una gran indignació a Gemma, que decideix prendre cartes a l'assumpte.

El dijous 7 de desembre serà el darrer capítol de la setmana. Això vol dir que serà l'episodi més important i més interessant d'una setmana de tres dies. Normalment, el darrer capítol és el que deixa més trames obertes, perquè els guionistes deixen intrigats els espectadors. Dilluns 11 de desembre serà quan se solucionin algunes preguntes i alguns dubtes plantejats durant aquesta setmana.

Resta de programació

El dijous 7 de desembre és un dia atípic al calendari. No és festiu, però com si ho fos. Els espectadors de TV3 podran veure la programació habitual, amb una altra sèrie després de Com si fos Ahir. Podran veure 'El Paradís de les Senyores', de producció externa, però que s'emet doblegada al català. A continuació, podran gaudir del magazine de tarda Planta Baixa, presentat per Agnès Marqués ia continuació un concurs que posarà a prova les teves capacitats mentals, l'Atrapa'm si Pots, presentat per Llucià Ferrer. Acaba la nit amb l'humor i la sàtira de Toni Soler, amb el seu “Està Passant”.