Capítol del Com si fos ahir

Què passarà al capítol de Com si fos ahir del dilluns 4 de desembre?

Tots els detalls de l'episodi

Després d'un cap de setmana llarg, arribarà dilluns i els espectadors de la sèrie Com si fos ahir podran gaudir del seu capítol diari . Llarg no perquè sigui un cap de setmana diferent amb més dies del que és habitual, sinó llarg per la intriga que suposa als fans estar dissabte i diumenge sense l'emissió del seu episodi. La Gemma insistirà per anar a l'aniversari de la Sílvia. En una altra escena, veurem un Toni molt trist i apagat, demanant als seus fills que sopin amb ell.

Feli explicarà a Sílvia que ha deixat la feina a la discoteca, cosa que provocarà la preocupació d'Andreu i demanarà a Julio que vigili la noia i controli el seu benestar. D'altra banda, en Marc recomana a Marcel el que ha de fer si vol que la seva relació amb la Júlia no es trenqui i sigui més sòlida. Però no tot és tan fàcil, ja que després descobreix una cosa que ha gravat la seva parella i que no el deixarà indiferent.

Els capítols dels dilluns sempre són especials juntament amb els dels divendres. El darrer dia de la setmana els guionistes deixen històries obertes i pendents de solucionar, mentre que els primers dies es tanquen trames i s'obren noves històries. Això és habitual no només al Com si fos ahir, sinó que també ha passat a les altres sèries històriques de la Televisió de Catalunya , com el Poblenou, la Nissaga de Poder, la Laberint d'Ombres, el Cor de la Ciutat, la Riera. .

Actors i actrius catalans i amb molt de nivell

A la sèrie apareixen intèrprets coneguts a Catalunya per les seves participacions en obres de teatre i també en altres sèries i pel·lícules. Sílvia Bel, Àuria Márquez, Marc Cartes, Eduard Farelo, Roger Coma, Elena Gadel, Montse Germán, Olalla Moreno... estan o han estat a l'elenc.

Resta de programació

Els espectadors habituals de TV3 ja coneixen quina és la programació i els productes de què poden gaudir una vegada s'acaba la sèrie de la tarda. Hi ha una segona sèrie, 'El Paradís de les senyores', un magazín d'entreteniment presentat per Agnès Marqués i anomenat Planta Baixa, un concurs per posar a prova els teus coneixements i l'humor diari de Toni Soler i Jair Domínguez.