Anna Lewandowska de cara amb una paret de fons

Descobreix la ciutat de Catalunya que ha enamorat Anna Lewandowska

Anna Lewandowska és la dona de Robert Lewandowski

Anna Lewandowska és la dona de Robert Lewandowski. El jugador del FC Barcelona i la seva dona van arribar a la capital de Catalunya l'estiu del 2022, quan el polonès va canviar el Bayern de Munic pel Barça. El davanter tenia un any més de contracte, però va decidir passar els darrers anys de la seva carrera al Camp Nou i jugant la Lliga espanyola. La seva dona i les seves filles el van acompanyar i aviat l'Anna es va convertir en una de les WAGS més importants.

Lewandowska no és només coneguda per ser la dona d'un dels millors jugadors del món, sinó que també és esportista. Competeix amb karate i representa el seu país en karate tradicional. Va ser medallista de campionats europeus i mundials i, a més, és la Presidenta de l'Special Olympics Polònia. També destaca la faceta d'empresària, liderant el projecte de la marca Foods by Ann.

És una aficionada a tota mena d'esports i, en especial, el trekking. Hem sabut que ha visitat una petita ciutat de Catalunya de menys de 40.000 habitants, però amb molt d'encant, Olot. "Explorant Catalunya" , va publicar a Instagram, alhora que també ensenyava els racons més bonics de la Catalunya interior: Morro de l'Abella, Croscat, Olot.

Comentaris dels fans

Els seguidors de l'esportista, la majoria, polonesos, alemanys i catalans han comentat aquestes imatges amb missatges positius i de felicitació. Especialment els fans que viuen a prop de la zona de la ruta de l'excursió han valorat positivament aquesta elecció i li han fet algun suggeriment.

Cursa esportiva

Va començar al club KK Pruszków quan només tenia 13 anys. Allà va començar amb el seu esport preferit, el karate. El 2005 va guanyar la seva primera medalla i va ocupar el segon lloc durant el Campionat de Polònia a la categoria júnior. El 2006 es va fer amb el bronze als Campionats europeus en la categoria cadet. El 2009 va guanyar la medalla d'Europa a la categoria de sèniors. El 2011 va guanyar una medalla de bronze en la competència fuku-go. No són les úniques medalles. L'atleta polonesa ha aconseguit un total de 38 medalles al llarg de la carrera.