Escena amb els personatges Geroni i Feli de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 31 de gener: La proposta perillosa del Geroni a la Feli

Al capítol de dimecres veurem altres trames centrades en personatges com la Silvia o la Noe

Un dia més, els teleespectadors de TV3 podran gaudir de la sèrie de sobretaula. 'Com si fos ahir' és molt diferent de les anteriors. No hi ha tant misteri ni assassinats com les seves predecessores. Fins i tot 'El cor de la ciutat', amb força trames costumistes, tenia també els seus moments d'intriga. Aquest dimecres 31 de gener arriba un capítol nou. S'emetrà a les 16:11 a TV3 encara que també es podrà veure en directe o en diferit a la plataforma 3cat.

Al capítol de dilluns vam veure com la Sílvia anava, per fi, al metge. Havia escobut sang i després d'una primera placa, els metges decideixen fer-se un TAC perquè sospiten que pot tenir una mica més greu que un simple refredat. Al capítol de dimecres 31 de gener veurem com la Silvia tem els resultats del TAC i demana a la Gemma que l'acompanyi a l'hospital. Finalment la Sílvia confessa tota la veritat a la Gemma i confessa que té por.

L'actitud de l'Ainhoa, cada cop més sospitosa i inquietant

En una altra trama veurem com el costat fosc de l'Ainhoa ​​segueix aflorant. Veurem com l'Ainhoa ​​li molesta que el Litus li hagi explicat a la Silvia la discussió que va tenir la setmana passada amb l'Ingrid. L'Ingrid és l'ex del Litus i la mare del seu fill Ismael. Els diners per anar a la neu a esquiar pare i fill finalment van ser destinats a pagar part de l'elevada sanció que deu l'Ainhoa ​​per fer-se passar per una persona morta.

Litus es va veure mitjà obligat a donar-li aquests diners perquè l'Ainhoa ​​es va enfadar en saber que la seva parella preferia destinar-lo a altres coses. ¿Seguirà l'Ainhoa ​​en aquesta línia capritxosa i conflictiva? Amaga una personalitat més recargolada del que ja sembla a simple vista?

La Carla comença a treballar a la consultoria

D'altra banda veurem com la Carla està convençuda que podrà fer la feina de la Noe a la consultoria sense cap problema. Però no tothom sembla que hi està d'acord. El Miquel no ho veu clar encara que veurem com la nora de la Gemma aprèn ràpidament. En això s'assembla molt a la sogra. Eficàcia per sobre de tot.

Recordem que la Noe està de baixa després de trencar-se una costella. Estar mirant fotos d'Instagram de l'Aitor, el tutor del seu fill, li va provocar una caiguda al mig del carrer. Els fans de la sèrie tenen clar que tots dos acabaran tenint un embolic i al capítol de dimecres hi haurà un nou acostament. L'Aitor trucarà a la Noe per explicar-li com ha anat la reunió del consell escolar.

La Feli no surt del seu habitual bucle de ficar-se en problemes per culpa de les males companyies

I finalment una trama fosca. La influència del Geroni sobre la Feli podria continuar generant problemes a la parella de l'Andreu. El Geroni li dóna la meitat dels diners que van treure de la venda del rellotge a la Feli. El regal li va fer la Teresa, una dona en estat terminal que la Feli va conèixer a l'hospital. No hi va haver mala fe per part seva però qui sap si ara el Geroni vol anar més enllà.

L'home li fa una proposta perillosa. Se n'assabentarà l'Andreu? Acabarà la Feli a la presó?