Escena del personatge de Daniel a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 30 de gener: El Daniel no deixa en pau l'Adrià i ningú intervé

Continuen avançant les trames a la sèrie de sobretaula de TV3

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquest 30 de gener veurem com avancen quatre trames. Tres protagonitzades per dones i una altra pel grup d'adolescents.

A la primera de les trames veurem com després de diversos dies amb molèsties físiques, la Silvia va anar al metge espantada per haver tossit sang. Ara passarà uns dies d'incertesa en espera del resultat de les proves. Veurem com, per ara, minimitza tot davant les seves amigues i dóna a entendre que ha estat un simple refredat. En realitat està espantada ja que tem que la seva addicció al tabac li hagi provocat alguna malaltia seriosa.

D'altra banda veurem com la Sílvia i la Gemma empenyen la Marta a disculpar-se amb el Salva. L'actitud de la Marta ha estat en la línia. Ha intentat manipular els seus familiars i amics perquè no tinguin contacte amb el seu ex i fins i tot va intentar boicotejar la feina del nebot al despatx d'advocats del Salva. L'última cosa va ser no presentar-se a una cita amb ell, cosa que desconcerta el Salva, que ja no sap què pretén la seva exparella. Al capítol de divendres vam veure com la Marta per fi va reconèixer que segueix enamorada del Salva i per això es comporta així.

Els problemes de la Noe després del seu accident

Després de la caiguda al mig del carrer, la Noe intenta fer teletreball, però li fa mal massa la costella. Recordem que la noia estava entretinguda mirant les fotos d'Instagram de l'Aitor, el tutor del col·legi del fill. És evident que la Noe ha començat a sentir certa atracció cap al professor i són molts els fans de la sèrie que creuen que tard o d'hora passarà alguna cosa entre tots dos. Ara com ara s'haurà de quedar a casa recuperant-se de la seva aparatosa caiguda. A la consultoria on treballa - el seu cap és la seva parella el Miquel - no se les apanyen sense la Noe i la Gemma proposa una candidata inesperada per substituir-la.

La Gemma sempre ha estat molt resolutiva. A diferència de molts dels personatges de 'Com si fos ahir', que dubten de tot, ella sempre troba solucions ràpides. És pràctiques i no li agrada fer gaires voltes a les coses. Una qualitat que li va molt bé a la seva feina però que a la seva vida personal li ha portat alguns problemes ja que la seva família i amics creuen que de vegades és massa freda i directa. Ara proposa que sigui la Carla, la seva nora, qui ocupi temporalment el lloc de la secretària.

Finalment, veurem com l'Adrià demana al Daniel que el deixi en pau, però el noi encara l'humilia més. L'Adrià rep bullying per part del Daniel des de l'incident amb el vídeo amb contingut per a adults. L'obliga a fer els seus deures, cosa que implica que l'Adrià comenci a treure males notes. Al capítol de demà veurem com el Daniel escup a l'entrepà de l'Adrià. Aquest últim, fart de tot, se li enfrontarà.

A quina hora i en quin canal s'emet el capítol de 'Com si fos ahir'?

Com és habitual, 'Com si fos ahir' s'emet després del doble programa de 'Cuines', on diversos cuiners presenten les receptes. Demà 30 de gener del 2024, el capítol de la sèrie de sobretaula de TV3 començarà a les 4 i 10 de la tarda i es podrà mirar en directe per TV3. També en línia, ja sigui en directe o en diferit, a la plataforma 3cat.