Joc de Cartes visita les Terres de l'Ebre dimecres 29 de novembre

Quins restaurants participen al 'Joc de Cartes' del dimecres 29 de novembre?

'Joc de Cartes' s'emet dimecres per TV3

Els amants de la cuina tenen un programa perfecte. No estem parlant de Masterchef de Televisió Espanyola presentat per Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nájera. Es tracta d'un concurs que s'emet a la Televisió de Catalunya i que és presentat pel xef Marc Ribas que, a més de ser el presentador, també intervé com a jurat.

Cada setmana competeixen quatre restaurants situats a diferents zones de Catalunya. La setmana passada vam veure cuiners joves de la zona del Baix Llobregat i en aquesta ocasió el cuiner de Terrassa es desplaçarà fins a Terres de l'Ebre. Els participants dinaran a tots els restaurants i valoraran diferents categories: cuina, menjar, servei, espai i preu. Després faran una mitjana de notes i sortirà el guanyador provisional. La nota final pot canviar, ja que el presentador, que també menja amb els concursants, també en dóna les notes. A més, hi ha un plat estrella que es valora a 0,5 punts extres i pot fer canviar la puntuació definitiva. L'estratègia és evident per guanyar un xec de 5000 euros.

Programa del 29 de novembre

En aquesta ocasió, el Joc de Cartes viatja fins al sud de Catalunya per visitar restaurants de les Terres de l´Ebre. Un dels restaurants és el Gallery 97, situat a Amposta i dirigit per Paolo Varesano. Es menja una gastronomia fusió. A Deltebre, els comensals provaran un restaurant de sushi amb productes del Delta. La xef és Margaret Morelló.

El programa segueix a les Cases d'Alcanar, al restaurant Les Palmeres. Aida Reverté i el seu marit han reflotat el negoci diverses vegades i és un clàssic a la zona. També a la mateixa localitat, a la Pescateria Magda Espai Gastronòmic, provarem producte fresc i de qualitat gràcies a Magda Nos París.

Novetats d'aquesta temporada

Aquesta temporada hi ha novetats importants respecte del curs anterior. Els concursants poden modificar una nota d'un concursant un cop coneixen la classificació provisional abans que el xef doni a conèixer les seves puntuacions. Aquest canvi pot modificar les mitjanes i fer variar la classificació final.