Escena de Marcel i Agustí a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 25 de gener: La surrealista reacció d'Agustí per Virgínia

També veurem com avancen altres trames centrades en personatges com la Noe o el Litus

El capítol de 'Com si fos ahir' del proper dijous 25 de gener tindrà quatre trames principals i la majoria prometen.

A la primera veurem com a l'Agustí li agafa un atac de riure histèric quan sap que ha aparegut una altra filla del Quim. També farà moltes preguntes al Marcel per intentar comprendre la situació. Recordem que l'Agustí és el pare del Marcel, un altre dels fills biològics secrets del Quim. La situació és una mica surrealista per al personatge interpretat per l'actor Marc Rodríguez.

L'Íngrid, mare de l'Ismael, li retreu al Litus que s'hagin gastat els diners de l'esquiada d'Ismael per ajudar Ainhoa. El Litus ha estat fent molt girs amb aquest tema. L'Ainhoa deu una quantitat molt elevada de diners després de reconèixer que es va fer passar per una persona morta per poder cobrar la pensió. El Litus es va oferir al principi a ajudar-la però s'ha anat desentenent argumentant que la xifra és molt elevada, molt més gran del que es pensava. Primer va renunciar a anar a un concert amb els seus amics a Glasgow i ara destinarà els 2000 euros que tenien estalviats per anar a Suïssa amb el fill.

La Noe, cada cop més influenciada per l'Aitor

També veurem com la Noe menteix al Miquel i no li diu que la polsera li va regalar l'Aitor. És força evident, i així també ho creuen els seguidors de la sèrie en xarxes socials, que entre ella i el tutor del seu fill passarà alguna cosa. L'Aitor li va regalar una polsera que havia aconseguit en un dels viatges. Aquest caràcter aventurer sembla que atrau la Noe. El Miquel és més responsable i convencional i ella acaba de fer els 40 anys. Va passar una breu crisi personal. Estarà acabada? Derivarà tot en una infidelitat? I si és així… serà passatgera o s'enamorarà i deixarà el Miquel?

D'altra banda, l'Adrià amaga al Quique que el Daniel li fa bullying. El Daniel està molest amb l'Adrià perquè el fet que enviés un vídeo amb contingut per a adults a l'Eric va provocar que Noe es mobilitzés. La Noe ho va parlar amb l'escola i el tutor va acabar impulsant diverses mesures a la classe, entre elles parlar amb el Daniel. Aquest últim va arribar a amenaçar l'Adrià, que està molt espantat, i el bullying ha anat a més. La Noe, sense saber res d'aquest bullying i influenciada pels mètodes de l'Aitor, convida al Daniel a casa perquè jugui amb el seu fill i l'Adrià. Podrem veure com exigeix a l'Adrià que li faci els deures, entre altres coses.