Muntatge amb Gerard Piqué i Shakira a primer terme. De fons, un escenari de guerra

Surt a la llum una altra presumpta amant de Gerard Piqué quan estava amb Shakira

Segons el programa Socialité, Shakira consideraria que aquesta traïció és encara més gran

Shakira va confirmar la seva separació de Gerard Piqué a mitjans del 2022 després que sorgissin rumors d'una possible infidelitat per part de Piqué. Després de diversos dies de rumors va ser la cantant de manera unilateral qui els va confirmar. Semblaven la parella perfecta, però la realitat és ben diferent. Es va especular sobre l'existència d'una tercera persona, descrita com una jove rossa que treballa com a hostessa d'esdeveniments. La ruptura es va fer evident quan Piqué va ser vist amb la seva nova parella, Clara Chía, mesos després de la separació oficial amb Shakira.

Abans de la confirmació de la seva separació, la parella havia estat objecte de rumors de crisi diverses vegades, però sempre van aconseguir superar aquests moments, en gran part pel benestar dels seus fills. Els mesos posteriors a la separació van ser molt convulsos. Shakira va publicar diverses cançons amb claríssimes - mai millor dit - indirectes al ja exfutbolista del Futbol Club Barcelona.

SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53

Finalment sembla que han aconseguit una entesa pel bé dels seus fills. Van arribar a un acord de separació i custòdia dels nens en què Gerard va cedir força. Shakira s'ha centrat en el benestar de la família i en la carrera professional.

Piqué, per part seva, ha refet la seva vida i ha rebut el suport de la seva família en la seva nova relació amb Clara Chía.

Tot i que tot s'ha anat relaxant, continuen sent dos personatges extremadament mediàtics. Qualsevol informació, per petita que sigui, és comentada en programes del cor. Va passar fa pocs dies a Socialité, de Telecinco. Allà van destapar que presumptament Piqué també hauria estat infidel a Shakira amb Anna Kaiser. Kaiser va ser l'entrenadora personal de la colombiana mentre vivia a Catalunya.

Assegura el programa de xafarderies que "és una traïció superior a la de Clara Chía, és amb una de les amigues més íntimes de Shakira, la seva entrenadora personal Anna Kaiser. Durant la preparació física per actuar a la mitja part de la Superbowl Shakira estava a la seva pitjor crisi amb Piqué. Llavors es va produir la relació entre Anna Kaiser i Piqué. Shakira aconsegueix saber-ho per una de les seves empleades més fidels, que sent llàstima per Shakira, la mainadera, i li explica els moviments de Piqué".

Al programa feien més llenya al foc parlant sobre l'actual relació de l'exfutbolista amb Clara Chía: "En realitat Piqué no està tan enamorat de Clara Chía. Ella, Clara, no és l'amor de la seva vida: és l'excusa de la seva vida . Per sortir de la seva vida, en què Piqué que se sentia engabiat".

És real la infidelitat de Piqué a Shakira amb la seva entrenadora personal? Té futur la seva relació actual amb Clara Chía? El xiclet s'estira i promet continuar donant titulars.