Adrià i Quique de Com si fos Ahir en un bar

'Com si fos ahir' del 19 de desembre: Un personatge explota fart de tots

La sèrie 'Com si fos ahir' arriba als darrers capítols abans de l'aturada nadalenca

Les audiències de TV3 a Catalunya oscil·len entre el 13 i el 14 % en funció del mes. La cadena pública catalana és líder a Catalunya però els seus registres estan molt allunyats dels millors temps. Unes xifres que cal considerar baixes si es té en compte que TV3 no té competència en català, especialment des que 8TV tanqués fa uns mesos. Hi ha programes de TV3 que sempre han funcionat bé i un d'ells és el culebrot de les tardes. A  les seves millors èpoques, Poblenou i Nissaga de Poder - emesos als 90 - fregaven el 50% de share. 'Com si fos ahir', el culebrot que s'emet des de fa poc més de sis anys té uns registres superiors a la mitjana de la cadena, entre el 15 i el 20%.

Pocs dies abans de l'aturada nadalenca, 'Com si fos ahir' emet els últims capítols amb l'esperança de créixer en nombre de teleespectadors. Aquest proper dimarts 19 de desembre hi haurà quatre trames principals.

A la primera veurem com l'Andreu desconfia d'uns missatges de mòbil que la Feli intercanvia amb algú. La situació estranya entre la parella ja fa dies que dura. Per a aquells que no estan al dia a la sèrie, cal remuntar-se fa unes setmanes, quan la Feli va amagar un material - que després es va descobrir que era robat - en un magatzem de la parella de la mare de l'Andreu. La Feli està pendent de judici per aquests fets, però no ha tallat la relació amb les amistats que li van provocar aquests problemes. Això fa sospitar l'Andreu i s'acosten més problemes entre la parella.

També podrem veure com evoluciona la relació de la Gina amb el Jordi després de veure'n les inseguretats. La Gina regala al Jordi uns bitllets d'avió per anar a veure l'Anna, la seva filla, a Nova York. Això encara farà que en Jordi sospiti més, que té gelosia d'en Rudy, company de concurs de la Gina.

Dos fronts oberts per a l'Eva

La trama dels robatoris al gimnàs que s'allarga des de fa unes setmanes sembla que va arribant al final. Recentment vam conèixer que en Ricky va confessar a Ivan, el seu xicot, que el lladre era ell. Ho fa per divertir-se, cosa que no agrada a l'Ivan, molt més assenyat que ell. En aquest sentit, veurem com demana a en Ricky que confessi a l'Eva que ell és el lladre del gimnàs.

I no és l'únic problema que ha d'afrontar ella. Com a directora del gimnàs, Eva demana al Guifré més intensitat a les seves classes i el noi explota perquè està fart que tothom el menyspreï. Ja fa setmanes que en Guifré no està bé, tant per temes personals com a professionals i amb les paraules de l'Eva veurem com acaba d'esclatar.

Qui és Alicia González Laa? L'actriu que fa d'Eva a 'Com si fos ahir'

Alicia González Laá, nascuda el 5 de setembre del 1974 a Madrid és una actriu coneguda per la seva versatilitat i talent en teatre i televisió. Al llarg de la seva carrera, ha participat en una varietat de projectes que han mostrat la seva habilitat per adaptar-se a diferents rols i gèneres.

Al cinema, Alicia ha treballat en pel·lícules com "Laia, el regal d'aniversari" (1995) dirigida per Jordi Frades, "Exorci Deus Machine: La missió" (1996) de Ricardo Ribelles, i "El domini dels sentits" (1997) d'Isabel Gardela, entre d'altres. A la televisió, Alicia ha tingut papers recurrents en diverses sèries populars. Destaquen la seva participació a "Hospital Central" de Telecinco, on va interpretar Clara Masera i Julia Montero entre 2003 i 2011, i el seu treball a la sèrie catalana "Com si fos ahir" a TV3, on interpreta Eva des del 2017. També ha aparegut en sèries com "Nissaga de poder" (1996), "Temps de silenci" (2001), i 'Los misterios de Laura" (2009-2011).

Alicia González Laá també ha participat en obres com "Tuppersex" (2015) d'Edu Pericas , "El vell veïnat" (2012) de David Mamet, i "Un fantasma a casa" (2011) de Noël Coward.

On mirar el capítol?

El capítol s'emetrà a TV3 a les 16.16 de matí dimarts 19 de desembre. També es podrà mirar a la plataforma 3Cat.