Escena de 'Com si fos ahir' amb Ainhoa i Litus

'Com si fos ahir' del 2 de febrer: L'Ainhoa segueix desbocada pel tema dels diners

També descobrirem si el producte de neteja del gimnàs del Marc és tòxic o no

Divendres 2 de febrer a les 16.14. És la data i l'hora de l'últim capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'. Aquesta setmana han avançat algunes trames. Hem pogut veure com la Virgínia parlava amb la seva mare sobre els seus plans amb el Marc. Seguim sense saber gaire però ara ja coneixem que és una cosa que no els agradarà ni al Marc ni a la seva família i que implica que hagi d'intervenir un arquitecte. El misteri segueix aquí però almenys ara ja queda clar que la Virgínia té algun interès ocult. Però... què veurem al capítol de demà?

Més resultats de proves

Si al capítol de dimecres vam descobrir que el test d'ADN havia determinat que el Marc i la Virgínia són germans, avui coneixerem els resultats d'un altre tipus de test, molt diferent. Per fi, els resultats acaben demostrant si el producte de neteja que s'utilitza al gimnàs és tòxic o no.

Recordem que la Malena, la noia que neteja al gimnàs, es va trobar malament i va agafar la baixa. L'Eva la va pressionar perquè tornés i en el seu retorn va tornar a trobar-se malament. Es va desmaiar i va patir un avortament. Durant el temps que va estar de baixa va ser el Marcel, encarregat de manteniment i germà del propietari del gimnàs, la persona encarregada de la neteja. També es va trobar malament. Van arribar a la conclusió que el “culpable” era un producte de neteja, presumptament tòxic. Al capítol del divendres 2 de febrer coneixerem els resultats: El producte és tòxic. Com reaccionaran el Marc i l'Eva?

Una altra trama interessant té a veure amb l'Ainhoa. La noia entra en una deriva perillosa. Té un costat fosc i la seva actitud després de rebre una multa per fer-se passar per una part morta ha estat totalment menyspreable. S'ha enfadat perquè la seva parella inicialment no li va prestar diners perquè va prioritzar el fill. També va atacar la Silvia de manera injusta i ha fet més retrets al Litus. En aquest capítol veurem com l'Ainhoa ​​perd els nervis amb Litus perquè li han tornat a embargar part dels seus ingressos. El Litus finalment li va deixar diners i li diu que no en té més. Fins i tot us ofereix pagar-li la benzina de la furgoneta. Però ella no en té prou i segueixen els retrets.

En una altra trama veurem com la Silvia agraeix a l'Ivan que li hagi estat a sobre amb tot el tema del tabac. L'Iván es va fer molt pesat i fins i tot La Gemma el va esbroncar però el seu caràcter és així i la Silvia veu clar que ho ha fet perquè s'hi preocupa. Finalment no ha estat res, la Silvia només tenia bronquitis però en escopir sang es va espantar i va anar al metge per descartar que fos una malaltia més greu.

Jordi continua sent un autèntic desastre

El Jordi segueix sense adonar-se que la Gina fa una autèntica vaga de neteja al pis. L'home és un autèntic desastre a casa. No fa res i la Gina està farta de la situació. Per recomanació de Mari Carmen va començar vaga de neteja. Cosa que, per ara, no és eficaç. La nova tàctica de la Gina consistirà a dir-li al Jordi que faci una reunió amb amics al pis. Creu que si ells fan algun comentari sobre la brutícia reaccionarà. La Marta té clar que no servirà de res.