Escena de 'Com si fos ahir' amb Quique i Adrià

'Com si fos ahir' de l'1 de febrer: Ningú no s'adona del que li passa a l'Adrià

Reacció surrealista del pare i del tutor del xaval

Canvi de mes amb trames interessants a 'Com si fos ahir'. La sèrie de sobretaula de TV3 està protagonitzada per actors de reconegut prestigi com Eduard Farelo, Marc Cartes, Olalla Moreno o Montse Germán , entre molts d'altres. És una sèrie molt coral.

És la trama de principis d'any, amb permís de la de la Virgínia. La Noe va passar per una crisi personal al fer 40 anys i ha conegut el tutor de la classe del seu fill. És evident que entre ella i l'Aitor hi ha certa atracció. A les xarxes socials hi ha un shippeo important en relació amb ells dos. Per a qui no coneixi el terme, shippejar és el desig perquè dos personatges d'una sèrie o una pel·lícula mantinguin una relació.

Mari Carmen veu amb bons ulls l'Aitor

Al capítol d'aquest dijous 1 de febrer veurem un nou pas en aquest acostament. A la Iaia, l'Aitor es fa el simpàtic amb la Mari Carmen i li pregunta per la Noe. L'Aitor ja va conèixer la mare de la Noe fa uns dies i van connectar força. Fins i tot es van fer una fotografia per al perfil d'Instagram del professor. Una foto que n'ha portat conseqüències. Noe va caure al carrer mentre mirava la foto i ara estarà uns dies de baixa a causa d'una costella trencada. La Mari Carmen li dirà a la seva filla i parlarà bé del noi.

Apropament Virginia-Cati

Com hem dit, l'altra trama interessant d'aquest principi del 2024 és la que té a veure amb la Virgínia. La noia és una altra filla secreta del Quim, o almenys tots els indicis així ho assenyalen. Fins i tot s'han fet una prova per determinar que el Marc i la Virgínia són germans. La prova és positiva al 99'99%.

Tota aquesta història ha molestat la Cati des d'un primer moment. La mare del Marc no accepta la Virgínia i sospita que les seves intencions són treure diners al seu fill. Quan s'assabenta que la Virgínia és rica, canvia d'opinió. Possiblement per interès personal. Ara és ella la que vol treure profit de la situació. Al capítol de dijous veurem com la Cati convenç el Marc per fer un dinar familiar amb en Marcel i la Virgínia.

Més problemes per a l'Adrià, víctima de bullying

Finalment veurem com volen expulsar l'Adrià uns dies de l'institut per un incident violent que va protagonitzar amb el Daniel. El Quique intenta entendre per què el seu fill es va comportar de manera agressiva. L'esbronca i no se n'adona del bullying que rep. El mateix passa amb l'Aitor. El professor lloa el Daniel perquè està fent els deures sense saber que és l'Adrià qui se'ls fa sota coacció.

A quina hora i on es podrà veure el capítol?

El capítol de 'Com si fos ahir' s'emetrà el dijous 1 de febrer del 2024 a dos quarts de quatre de la tarda. Com sempre després del 'Cuines'. S'emet en directe per TV3 i en la plataforma 3cat. A la plataforma es pot veure també en diferit en qualsevol moment que et vingui de gust.