Escena de Com si fos ahir amb el personatge d'Ainhoa

'Com si fos ahir' del 16 de gener: A l'Ainhoa se li acumulen els problemes

El personatge interpretat per Gemma Brió no deixa de tenir problemes des que va començar a aparèixer a la sèrie

Les trames de 'Com si fos ahir' segueixen endavant. Aquest dimarts giraran al voltant de diversos personatges encara que els temes més interessants tindran a veure amb el Litus, l'Ainhoa ​​i l'entorn de tots dos. Recordem que abans de l'aturada nadalenca, l'Ainhoa ​​va decidir confessar-ho tot davant les autoritats. S'havia fet passar per la Bet, la mare de l'Ainaira i el Toni, cosa que va provocar problemes de tota mena. Ara hem conegut les conseqüències de tot això i la multa econòmica és de gairebé 20.000 euros. L'Ainhoa ​​no té aquests diners i decideix contractar un advocat per recórrer i aconseguir, almenys, una reducció.

Veurem com el Litus desconfia de l'advocat de l'Ainhoa. La parella de la noia desconfia i creu que l'advocada no és competent i simplement vol treure els diners. Per evitar-ho, proposa buscar algú de confiança i li recomana que parli amb el Salva. Però la Marta se n'assabenta. Això portarà greus conseqüències perquè la Marta vol que tot el seu entorn familiar i d'amistats trenqui tot contacte amb l'advocat. Cosa que per diferents motius no és possible. A més, el Salva acceptarà el cas encara que ja informa l'Ainhoa ​​que serà molt complicat aconseguir alguna cosa positiva.

Un altre contratemps per a l'Ainhoa

Per si no fossin pocs problemes per a l'Ainhoa ​​ella s'enfada amb Litus quan s'assabenta que passarà un cap de setmana a Glasgow. Ell no va voler prestar-li diners per pagar la multa ja que no en tenia gaire i la sanció era elevada però l'Ainhoa ​​comprova com la seva parella se'n va de cap de setmana, a més del viatge a la neu que té planificat amb el seu fill. L'acusarà d'egoista i de tenir poc compromís amb la relació. Una relació que ja no estava gaire bé. Serà això la punta final i trencaran?

En una altra trama podrem veure la Gemma convida la Sílvia a fer una classe de prova al gimnàs. Però la Silvia sospita que darrere d'aquesta invitació s'hi amaga alguna cosa. Un cop al gimnàs, la Gemma llança una indirecta molt desagradable a la Silvia qui, òbviament, s'enfadarà. Què passa entre les dues amigues?

Finalment també veurem una Gina molt aclaparada per la situació de la seva empresa. Ja fa setmanes que la cosa va malament en pitjor i la seva incapacitat per resoldre una sèrie de problemes urgents l'obliguen a prendre mesures dràstiques. Haureu de fer una reducció considerable de plantilla. Ella no vol comunicar-ho als treballadors afectats ja que els coneix de tota la vida de la localitat de Torelló. Acudirà a la Celia de la Consultora Cuevas i Molins, propietat del Miquel i la Gemma, perquè siguin ells qui seleccionin la llista d'acomiadats i els ho comuniquin.

On i a quina hora s'emet el capítol de Com si fos ahir demà dimarts 16?

El capítol de matí 16 de gener de 2024 es podrà veure a les 16:11 de la tarda , després del Cuines -no us perdeu el flam de nous i plàtan que cuinarà la Gessamí Caramés- com és habitual. A més de TV3 es podrà veure a la plataforma 3Cat.