Escena amb els personatges Geroni i Feli de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 16 de febrer: La Feli es fica en un món perillós

També veurem com avança la trama de la Noe i l'overbooking al pis de la Silvia

Últim capítol de la setmana de 'Com si fos ahir'. A les sèries diàries de sobretaula, els divendres solen tenir moments interessants i que deixen amb intriga l'espectador amb vista al cap de setmana. Encara que a 'Com si fos ahir' no hi ha grans misteris ni girs de guió, sempre passen coses. Demà divendres 16 de febrer veurem com tres línies argumentals de la sèrie de sobretaula de TV3 segueixen avançant.

En primer lloc veurem com la trama de la crisi personal de la Noe seguirà ben present. A diferència d'altres trames, aquesta té novetats pràcticament diàriament i això anticipa que passaran coses interessants. Recordem que des que va fer 40 anys, la Noe passa per una greu crisi. Se sent gran i no li agrada la vida que actualment porta. A més, se sent atreta per l'Aitor, el tutor de la classe del seu fill Eric. Després de deixar la consultoria, la crisi s'ha agreujat i el Miquel intenta ajudar-la.

En Miquel vol estar bé amb la Noe i li proposa un viatge diferent. Creu que així la Noe complirà el desig de fer canvis a la seva vida. La proposta, de fet, ja la va fer la noia fa unes quantes setmanes, però el Miquel la va descartar perquè amb la feina i els nens resultava impossible. Però la Noe està pensant en una cosa molt més radical.

La casa de la Silvia "es converteix en un hostal"

D'altra banda veurem una situació una mica còmica. El pis de la Silvia s'està convertint en hostal amb overbooking. Primer es va instal·lar l'Ivan. El soci de la Silvia està vivint un infern amb unes obres a casa seva i quan ja semblava que tot se solucionaria el van trucar per anunciar-li que les obres es demorarien encara unes setmanes més. L'Iván va intentar anar-se'n a viure amb el seu xicot, el Ricky, però aquest vol mantenir la seva independència.

Ivan va estar a punt de tallar amb ell però finalment la Silvia el va convèncer perquè no ho fes. El mateix Ricky també forma part de la “fauna” que habita al pis de la Silvia ja que va de tant en tant. A això cal sumar-hi el Jordi, que ha estat acollit temporalment per la seva ex, la Silvia. La Gina el va fer fora de casa després de setmanes de problemes amb la neteja.

Al capítol de dijous vam veure com tots dos van discutir prèviament perquè Jordi va comprar sushi per escaquejar-se de fer el sopar. Ell se'n va anar a casa d'Andreu a veure el futbol i va tornar borratxo. L'endemà van tornar a discutir perquè el Jordi no estava d'acord que la Gina es muntés un despatx a l'habitació on ell té guardats els seus discos. Va ser la gota que va fer vessar el got de la paciència de la seva nòvia. El va fer fora de casa. Per si tot això no fos poc arribarà un nou habitant. Un gos.

La trama més fosca la protagonitza la Feli

Finalment veurem al Jeroni fa veure a la Feli que el fentanil els pot fer guanyar molts diners. No és la primera vegada que el Jeroni fica la Feli en un embolic i de fet tots dos tenen un judici pendent. En tot cas, la Feli, per aconseguir diners fàcils sempre acaba accedint a les propostes del seu amic.

Aquesta vegada sembla que tornarà a passar el mateix. Tot i que a la Feli no li agrada gens la idea, els comentaris de la Gemma sobre la seva precarietat econòmica la revolten. La Gemma és així. Clara i directa. Sense saber-ho, les seves paraules acabaran provocant conseqüències imprevisibles per a tothom. ¿Acabarà algú a la presó? Es veurà esquitxat l'Andreu?

On i a quina hora es pot veure l'episodi?

Com sempre, el capítol de 'Com si fos ahir' s'emet després de 'Cuines', el programa de cuina de TV3. Demà en concret, l'episodi començarà a les 16.12. I també com sempre, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.