Marcel i Virginia en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 15 de gener: La trama que recorda a 'Nissaga de Poder'

Les trames seguiran molt centrades en el personatge de la Cati

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' i la Cati segueix sent una de les principals protagonistes. Després de deixar enrere la fosca trama d'amenaces creuades i sicaris relacionada amb el Valeri, ara se li obre un nou front. La Cati va aconseguir que el Valeri no la denunciés i el noi també va admetre la seva part de culpa a tot l'assumpte.

Volia girar full i per això va celebrar un dinar amb el seu fill Marc, el Marcel i el pare del Marcel. El Marc i el Marcel són germanastres ja que el pare biològic de tots dos és el Quim. El marit mort de la Cati es va assabentar de la paternitat del Marcel al cap de molts anys. Per si això no fos poc, ara s'hi ha sumat una nova filla secreta del Quim, la Virgínia. En Quim va tenir – tret que més endavant apareguin més – quatre fills. També cal tenir en compte la Ginesta, que ja no apareix a la sèrie.

La Cati s'ensorra

El dinar no anirà bé ja que abans apareix la Virgínia, que explica tota la veritat a la Cati. Ella no ho assumeix i la fa fora. Durant el dinar, la mare del Marc s'ensorra i ella no li explica l'aparició de la Virgínia al Marc i el noi pateix per la salut mental de la seva mare.

Més tard, el Marcel i la Virgínia es coneixen per accident. S'intueix que pot passar alguna cosa entre ells. El que desconeixen és que són germans. I com el Marc, que també treballa al gimnàs, no sap de l'existència de la Virgínia, no ho podrà dir. Passarà alguna cosa entre els dos germans? Si això passa, recordarà una trama de la mítica 'Nissaga de Poder'. Allà dos dels protagonistes, Mateu (Jordi Dauder) i Eulàlia (Emma Vilarasau) eren germans i fins i tot van tenir un fill. Un secret en què pivotava tota la trama.

Molts actors de 'Com si fos ahir' van passar per 'Nissaga de Poder'

I quin actor interpretava aquest fill? Eduard Farelo, que actualment interpreta al Miquel a 'Com si fos ahir'. Alicia González Laa (Eva), Biel Duran (Quique), Olalla Moreno (Cati) o Carles Arquimbau (Arturo) són altres dels actors que els catalans van poder veure als anys 90 a 'Nissaga de Poder'.

Nissaga de Poder - L'Eulàlia fa un regal a l'Abril i a l'Eduard en el dia del seu casament

La Noe i la crisi dels 40

En una altra de les trames, la Noe fa quaranta anys i està en crisi. Li deixa clar al Miquel que no vol fer res per celebrar-ho. La noia sempre ha estat molt jovial i vitalista, però es resisteix a acceptar el pas del temps. Ella mateixa s'enfada amb la seva mare per voler-ho celebrar ja que considera que els millors anys de la seva vida ja han passat enrere. Serà una de les trames de la setmana tot i que tot indica que la família i els amics la faran canviar d'opinió, superarà aquest petit sotrac i tornarà a ser la d'abans.