Chanel Terrero en una imatge promocional del seu nou disc

Bones notícies per als fans de Chanel

Chanel torna amb més força després del seu èxit a Eurovisió 2022

Chanel ha publicat aquest divendres el seu primer àlbum d'estudi, 'Agua!' (Sony Music). El disc mostra un estil eclèctic amb dotze cançons, on posa de manifest les arrels llatines. Així mateix, incorpora els ritmes urbans, el dance, el funk carioca, l'Ar&b' o les balades i compta amb col·laboradors com Ptazeta a 'Ping Pong', Maikel Delacalle a 'Loka', el músic brasiler Zé Felipe i l'italià Rocco Hunt a 'Fins que claregi'.

L'artista ja va avançar un primer 'single', 'Ara que no te tengo', una batxata "nostàlgica i enganxosa" que canta l'amor perdut. Chanel també inclou al disc la cançó 'Slomo', el tema amb què va competir a Eurovisió el 2022.

Chanel - Agua

Trajectòria de la cantant d'Olesa de Montserrat

Chanel Terrero ha anat guanyant notorietat al món de l'entreteniment a Espanya i més enllà. La seva carrera va començar a l'àmbit del ball i el teatre musical, participant en produccions d'alt perfil a Espanya.

Nascuda a Cuba i criada a Espanya des de ben petita, Chanel va començar a ballar als quatre anys i més tard es va formar en cant i actuació. Es va destacar al món del teatre musical, apareixent en produccions espanyoles de renom com "El Rey León", "Mamma Mia!", "Flashdance" i "El guardaespatlles", demostrant la seva versatilitat com a artista.

A més del seu treball en teatre musical, Chanel també ha fet aparicions en televisió i cinema, participant en sèries i pel·lícules, fet que ha contribuït al seu creixent perfil públic.

Com a cantant, Chanel ha treballat en la seva música, desenvolupant un estil que barreja influències del pop, R&B i la música llatina. La seva carrera musical va prendre un impuls significatiu quan va ser seleccionada per representar Espanya al Festival de la Cançó d'Eurovisió amb la seva cançó "SloMo". La seva actuació al festival va ser impressionant o la seva energia, coreografia i presència escènica, guanyant l'aclamació de l'audiència i els crítics per igual.

La cançó "SloMo" i la seva actuació a Eurovisió van marcar un punt d'inflexió a la seva carrera, donant-li més visibilitat internacional i una base de fans en expansió. La plataforma que Eurovisió va proporcionar ha estat un trampolí per a molts artistes, i Chanel ha utilitzat aquesta oportunitat per avançar en la seva carrera musical, amb expectatives de llançar més música i fer gires.

Ara amb el seu primer àlbum d'estudi fa un altre pas més a la seva reeixida carrera.