Escena amb els personatges Geroni i Feli de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 14 de febrer: La Feli segueix ficant-se en problemes greus

També veurem una trama centrada a Noe i una altra relacionada amb Ivan

Equador de la setmana a 'Com si fos ahir'. Després del capítol de dimarts, on vam poder veure com la Cati seguia la seva estratègia per aprofitar-se de la Virgínia, al capítol de dimecres veurem com avancen les trames de la Noe, l'Ivan i la Feli.

En primer lloc podrem comprovar com segueixen els problemes a la consultoria ia poc a poc van fent efecte en la relació entre el Miquel i la Noe. En Miquel no suporta que la Noe s'estigui a casa sense fer res. Li demana que almenys vagi a una reunió del consell escolar. Però la Noe no té ganes de trobar-se amb l'Aitor. En Miquel és aliè a tot el que passa i tots els fets que es van succeint van encaminats que la Noe acabi prenent una decisió dràstica.

L'Ivan rep novetats importants

D'altra banda l'Ivan està pletòric perquè les obres del seu pis acabaran ben aviat i podrà recuperar la intimitat amb el Ricky. Des de fa unes quantes setmanes l'Ivan està vivint temporalment a casa de la Silvia a causa d'aquestes obres. Inicialment la convivència va tenir alguns punts de conflicte ja que la Silvia no volia que el seu soci i el Ricky mantinguessin relacions a casa. Això va donar lloc a diverses situacions còmiques i Ivan va aprofitar per demanar a la Silvia que a canvi d'això, ella no fumés. Tot i l'alegria inicial d'Ivan per la fi de les obres, és evident que les coses no aniran tan bé com s'imagina.

La Feli continua jugant amb foc

Finalment veurem com la Feli comunica a l'Andreu que deixarà de fer de voluntària al seu hospital perquè la mort de la senyora Casals l'ha afectat massa. L'anciana va estar acompanyada fins al final per Feli, a qui havia regalat un rellotge. La noia i el Jeroni es van repartir els 5000 euros que van obtenir pel rellotge. El Jeroni va proposar a la Feli continuar fent de voluntària a hospitals per robar fàrmacs i traficar amb ells.

Després de molts dubtes vam poder veure com la Feli començava “el saqueig”. Ara sembla penedida i per això vol deixar la tasca i així no “tenir la temptació” de robar els medicaments. L'Andreu es preocupa per la seva parella, sense sospitar que darrere aquest canvi hi ha motius més prosaics. Un cop més l'Andreu és a la inòpia i no s'adona del greu perill en què voluntàriament s'està ficant una incorregible Feli. Anirà a més la cosa en els propers episodis? Una cosa tenen clara els seguidors de la sèrie: aquesta parella no fa ni amb cua.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' de dimecres 14 de febrer de 2024?

El capítol s'emet a quarts de quatre, després del programa 'Cuines', com és habitual. Es podrà veure en directe a TV3 i a la nova plataforma 3Cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment. Aquesta i altres sèries i pel·lícules de TV3 es troben disponibles a la plataforma 3Cat, creada fa pocs mesos, i que ja compta amb milers de subscriptors.