Escena de Com si fos ahir amb el personatge d'Ainhoa

'Com si fos ahir' del 13 de febrer: L'Ainhoa segueix en la seva línia agressiva

També veurem trames centrades a la consultoria i en la Virgínia

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Veurem com algunes trames avancen i com es van descobrint més coses sobre alguns personatges. D'una banda, seguirem veient el costat fosc de l'Ainhoa. De fet al capítol de divendres ja vam veure com la noia es va enfrontar diverses vegades a la Silvia. Encara que no es va veure directament vam poder intuir que ella mateixa havia trencat els gots que li va vendre la Sílvia a la seva botiga per poder encarar-s'hi. La tensió entre les dues dones anirà a més i haurà de ser el Litus qui posi pau entre la Silvia i l'Ainhoa.

A l'Ainhoa ​​li costa entendre la relació tan estreta que el seu xicot té amb la Sílvia, i estira de la llengua la Marta. La realitat és que el Litus, en ser terapeuta i exaddicte, està ajudant la Silvia amb la seva addicció al tabac. Què explicarà la Marta? Aprofitarà per posar zitzània com sol ser habitual?

Noe: Tots els camins porten a l'Aitor

En una altra de les trames veurem com la Gemma proposa contractar la Carla mentre la Noe no s'aclareix, però el Miquel està convençut que només és qüestió de temps. La tensió a la consultoria va a més. Recordem que la Noe va decidir divendres deixar la consultoria després de quedar en evidència i discutir-se amb la Carla. Al capítol del dilluns 12 vam poder veure com finalment en Miquel convenç la Noe per tornar a la feina. Tot i que la crisi es tancarà en fals.

La Noe, per la seva banda, té la sensació que ningú no l'entén. Això podria provocar un acostament amb l'Aitor, el tutor de la classe del seu fill. Se sent atreta per ell, això és innegable però al capítol de divendres va descobrir que el noi tenia nòvia. I es va emportar una decepció.

Segueix el misteri de la Virgínia

Finalment, en una de les trames més interessants veurem la Cati i la Virgínia s'estan fent inseparables. Al principi la Cati va recelar de la nova filla secreta del Quim. Pensava que el seu objectiu seria treure diners a la seva filla. Una prova d'ADN positiva i, sobretot, saber que la noia era milionària, la van fer canviar d'opinió. Ara és ella, que sempre ha estat força interessada, qui s'intenta aprofitar de la Virgínia. Ara com ara ha aconseguit la cessió gratuïta d'un local per al seu negoci. Aquesta proximitat ha fet que la Virgínia ja la considera part de la família. Però l'Érica, la mare de la jove, no se'n refia.

La Virgínia i l'Èrica amaguen alguna cosa. Els fans de la sèrie creuen que, encara que la noia no té mal fons i realment vol els seus germans, la seva aparició no ha estat casual. S'especula amb una possible malaltia. Demanarà la Virgínia alguna cosa als seus germans en relació a un tema de salut? Serà tot més rocambolesc? Morirà la trama amb una explicació senzilla, com ha passat amb altres trames que havien generat una gran expectativa?

A quina hora i on s'emet el capítol?

El capítol de 'Com si fos ahir' de dimarts 13 de febrer de 2024 s'emetrà a les 16.13. Com sempre després del 'Cuines'. I també com sempre es podrà veure directe per TV3 ia la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en qualsevol moment, una opció que va a l'alça entre molts fans de la sèrie.