Escena de Com si fos ahir amb Jordi i Cati

'Com si fos ahir' de l'11 de gener: Les coses es compliquen molt per a la Cati

La pallissa per encàrrec que va sortir malament podria tenir greus conseqüències per a la Cati

'Com si fos ahir' segueix endavant amb les trames la primera setmana després de l'aturada nadalenca. El capítol d'aquest dijous 11 de gener se centra en tres trames. A la primera veurem com la Sílvia es queixa perquè Feli torna a fer una festa sorollosa en plena nit. Aquest va ser un problema recurrent quan la Silvia va començar a viure al seu nou pis però la Feli es va acabar centrant una mica i les festes es van acabar. La noia sembla que torna a caminar encara que tenint en compte que anirà a viure amb l'Andreu… serà una festa de comiat?

Segueixen els problemes per a la Cati

A la segona de les trames, possiblement la més potent, veurem com la Gina i el Valeri es cabregen amb el Jordi quan descobreixen que l'home ha parlat amb la Cati. Cal recordar que el Jordi va rebre una pallissa per part d'uns sicaris enviats per la Cati. El veritable objectiu era el Valeri, que feia xantatge a la Cati i al seu fill Marc, però per un error el ferit va ser el Jordi.

Ella va fugir, però ha tornat a Barcelona. El seu primer objectiu era treure tots els diners del banc per fugir a un altre país amb el seu fill i evitar les conseqüències legals dels seus actes. La negativa del Marc a anar-se'n va impulsar la Cati a parlar amb el Jordi per demanar-li disculpes. Una xerrada que va ser positiva per a tots dos però que avui provocarà l'enuig de la Gina, parella del Jordi. El Valeri, nebot de la Gina també s'enfadarà.

Les coses no acabaran tan bé per a la Cati com ella pensava. Segons hem pogut veure a l'avançament, la Gina demana al nebot que la denunciï.

La Marta, interpretada per Sílvia Bel, segueix amb el seu comportament erràtic

Finalment veurem com la Marta pressiona l'Ismael perquè deixi de veure's amb el Salva. La Marta no vol saber res de la seva ex i se n'ha assabentat com el nebot Ismael li ha demanat ajuda per a un treball de l'institut sobre el sistema judicial. La noia li exigeix que demani ajuda per fer la feina a una altra advocada. Veurem com el noi no aprova aquesta imposició.

Sílvia Bel i la seva exparella mediàtica

Una de les dades més curioses de l'actriu és qui va ser la seva exparella. Karra Elejalde és famós pels seus papers en pel·lícules com "Ocho apellidos vascos" i la seva seqüela "Ocho apellidos catalanes", així com a l'aclamada pel·lícula "También la lluvia". L'actor basc va conèixer Sílvia Bel durant el rodatge de "Año Mariano". Es va mudar a Molins de Rei per estar amb ella i van tenir una filla, Ainara. La parella ja està divorciada, i a ell no se'l coneix nova parella.