Escena de Com si fos ahir amb 'Cati'

'Com si fos ahir' del 10 de gener: Així serà el retorn de la Cati

Una de les trames més interessants pren un nou impuls

Primera setmana a 'Com si fos ahir' després de l'aturada nadalenca. En aquests primers capítols, els seguidors de la sèrie critiquen que no està passant gaire cosa. Se n'esperaven més. Potser a partir d'aquest dimecres 10 de gener comencen a passar més coses. El capítol estarà centrat en dues trames.

A la primera veurem com l'Ivan s'instal·la al pis de la Silvia, però la convivència comença amb algun petit problema. Són amics des de fa molts anys, però la convivència podria ser complicada i tot indica que la relació de l'Ivan amb el 'peculiar' Ricky podria generar friccions.

A la segona trama veurem com la Cati ha tornat a Barcelona. Recordem que el personatge interpretat per Olalla Moreno havia fugit de Barcelona després de la pallissa que uns sicaris van donar al Jordi. La pallissa l'havia de rebre inicialment el Valeri, que fa temps que fa xantatge a ella i al seu fill però per error la va rebre el nòvio de la Gina. Cal veure quines són les seves intencions. Per ara sabem que trauran tots els diners del seu compte corrent perquè té un pla. Quan ja a casa està comptant els diners algú truca al timbre. Qui serà?

Trajectòria d'Ollalla Moreno

Olalla Moreno és una reconeguda actriu espanyola nascuda a Barcelona el 30 de maig de 1973. La seva trajectòria actoral va cobrar fama a Catalunya després de la seva participació a la sèrie "Nissaga de poder" (TVC) interpretant el paper de Laia Monsolís entre els anys 1996 i 1997. A més, és coneguda pel seu treball a la sèrie "Porca Misèria" (TVC). El seu talent la va portar a formar part de l'elenc de la sèrie "Lalola" emesa a Antena 3 el 2008 i "El Ministeri del Temps" (2015-2020) a La1.

La carrera televisiva de Moreno també inclou la seva participació en sèries catalanes com “Kubala, Moreno i Manchón” (2012-2014) i “Porca Miseria” (2004-2007). Des de l'any 2017, ha interpretat el personatge de la Cati a la sèrie "Com si fos ahir".

Al cinema, Moreno ha destacat pels seus papers a les pel·lícules "El domini dels sentits" i "Insomni", així com a "Als que estimen", dirigida per Isabel Coixet. La seva habilitat actoral no es limita a la pantalla, ja que el 1996 va sobresortir al teatre amb el paper d'Anna Frank a l'obra "El diari de Ana Frank".

La importància d'Ollalla Moreno a Nissaga de Poder

L'actriu va començar a ser coneguda arran de la seva aparició a la mítica sèrie de TV3 emesa als anys 90. Allà es va convertir en un personatge clau per al desenvolupament de la trama quan va morir en estirar-se des de dalt d'una carretera. L'accident no va ser casual, ella mateixa el va provocar per acabar també amb la vida del seu marit, Amadeu Cabanilles. El personatge interpretat per David Bagés havia estat fent xantatge a tota la família i aquesta va ser la forma que la Laia va trobar per "solucionar" el problema.