Pablo Motos en primer terme amb Facu Díaz en segon

Facu Díaz treu a la llum la cara més oculta de Pablo Motos

En els últims dies s'ha estès una mena de "Me too" de diversos humoristes suposadament perjudicats per Pablo Motos

Les diferents televisions públiques i privades d'Espanya competeixen entre elles per aconseguir les millors dades d'audiència del conegut com a 'prime time'. Els mitjans de comunicació han estudiat que després de sopar és el moment del dia amb més espectadors potencials, és a dir, amb més espanyols a casa.

Els horaris laborals són diferents a cada casa. Molts ciutadans treballen en horari nocturn i descansen durant el dia. Tot i això, estadísticament, són més els espanyols que treballen en horari diürn i arriben a casa abans de sopar. Per aquesta raó, les televisions programen els millors programes a partir de les deu de la nit, per aconseguir un entreteniment abans d'anar al llit.

El programa amb més audiència és El Hormiguero, presentat per Pablo Motos. És un espai d'entrevistes a personatges famosos del món de la política, la cultura, el cinema o el periodisme. Els noms són interessants i generen audiència. El programa s'emet de dilluns a divendres i dura una hora aproximadament. Comença a les 21.45 i acaba a les 22.45 ia més de les entrevistes també es poden veure diferents experiments relacionats amb la ciència i la tecnologia.

Presentador polèmic

El presentador del programa és el valencià Pablo Motos. Sovint, les seves excel·lents audiències es veuen entelades per les crítiques que rep a les xarxes socials. Se l'"acusa" de ser proper a VOX i de tenir en ocasions actituds que es considerarien de "cunyat". Però ara la cosa va més enllà i diversos humoristes expliquen algunes trucades que han rebut de l'entorn del presentador per queixar-se de gags o acudits sobre el valencià.

L'humorista Facu Díaz buida el pap i en un vídeo de Tik Tok ha donat la seva opinió sobre el presentador. Un vídeo que s'ha fet viral i que ha estat compartit pel perfil 'El ojo que todo lo V': "Pablo Motos és un tipus amb moltíssim poder a la indústria a efectes promocionals. La gent està obligada per contracte a anar a la seva programa per promocionar el que sigui. Amb això aconsegueix que la gent es talli molt en fer acudits sobre ell perquè Motos després passa comptes i fa trucades", sentencia un indignat Facu Díaz.