A la imatge es mostra els diferents personatges de Digimon amb una bandera de Catalunya

Les estrenes de la setmana al cinema: Destaca una pel·lícula infantil en català

Novetats a la cartellera a partir del divendres 1 de desembre de 2023

Després dels èxits de les seves predecessores, 'Ocho apellidos vascos' i 'Ocho apellidos catalanes', arriba aquest divendres a la gran pantalla 'Ocho apellidos marroquís', dirigida per Álvaro Fernández i protagonitzada per Michelle Jenner i Julián López. També s'estrena el film 'La navidad en sus manos', una aventura nadalenca amb Santiago Segura, i 'Digimon Adventure 02: The Beginning', aquesta última en català.

'Ocho apellidos marroquís'

El director Álvaro Fernández Armero es posa al capdavant d'una nova pel·lícula de la saga amb Ocho apellidos marroquís. Aquesta vegada la comèdia romàntica gira al voltant de Carmen, que vol complir l'última voluntat del seu marit José Maria: recuperar el primer pesquer de la seva flota que es troba en un port marroquí. En el viatge al Marroc amb la seva filla i la seva ex, viuran un xoc cultural i descobriran el gran secret del pare: la seva filla secreta. El film compta amb Michelle Jenner, Julián López, María Ramos i Elena Irureta.

'La Navidad en sus manos'

El pare Noel, interpretat per Santiago Segura, pateix un accident amb el trineu al centre de Madrid i acaba ingressat a l'hospital. Sota aquesta premissa arrenca 'La Navidad en sus manos' del director Joaquín Mazón. Per sort, el company d'habitació d'hospital el podrà substituir al principal encàrrec de les festes nadalenques. Però el substitut del Pare Noel està més acostumat a vendre peces de cotxe robades que no pas a repartir regals. Per ell l'única manera de recuperar la família és acceptar aquesta missió. El principal repte que tindrà és aprendre a ser una bona persona. El film, dirigit per Joaquín Mazón, està protagonitzat per Ernesto Sevilla, Unax Hayden i Pablo Chiapella.

'Digimon Adventure 02: The Beginning'

En català, el món virtual del màniga Digimon torna a la gran pantalla amb 'Digimon Adventure 02: The Beginning', seqüela de 'Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna'. L'animació de Tomohisa Taguchi s'ambienta aquesta vegada el 2012 quan han passat 10 anys des de l'aventura al Món Digital. Daisuke Motomiya ja té vint anys i ell i la resta d'escollits sembla que estan canviant el seu estil de vida. Un bon dia el gran Digitama apareix de sobte al cel sobre la Torre de Tòquio. Daisuke i el grup es trobaran amb un misteriós jove anomenat Lui Ohwada. Aquest us anunciarà que és el primer escollit del món.