Personatges Això no és Suècia

'Això no és Suècia' capítol 2: Els problemes d'en Samuel

El dilluns 4 de novembre TV3 emet el segon capítol de la sèrie

TV3 ha finalitzat la temporada d''El Foraster' i ha optat per un altre producte els dilluns a la nit. Els espectadors podran veure una nova sèrie, 'Això no és Suècia'. El proper dilluns 4 de desembre podrem veure el segon lliurament després de l'èxit d'audiència que vam veure al primer capítol . 20% i gairebé 420.000 espectadors. El projecte es veu per la Televisió de Catalunya, però està coproduïda amb Televisió Espanyola i amb l'Institut Català d'Empreses Culturals.

Els espectadors tenen molt clar que volen seguir veient la sèrie i estan ansiosos per saber què passarà dilluns que ve. Veurem Mariana molt inquieta fent tot el possible per poder retirar els arbres que han caigut a l'escola de Lia. En aquest sentit, s'incrementarà la seva dedicació dins de l'Associació de Famílies (AFA). També veurem com s'ho fa Samuel amb la cura de la seva filla. Diu que vol fer servir mètodes més "tradicionals", així que veurem que entén per aquests mètodes "tradicionals" i com els posa en pràctica.

Al segon capítol, segons la informació aportada per TV3, es veu una continuació de la trama del primer capítol quan Mariana i Samuel es van traslladar amb els seus fills a un altre barri, on van trobar una comunitat d'amics amb els mateixos pensaments i un model de criança dels nens identificat amb el model suec.

Polèmica lingüística de la sèrie

La sèrie s'emet per TV3, però no és íntegrament en català. Els personatges es comuniquen en català, castellà, anglès i suec, cosa que ha provocat les crítiques d'alguns espectadors de la televisió pública de Catalunya. Els arguments no són nous i han aparegut quan s'han emès altres continguts en què els personatges no fan servir el català. Considereu que la Televisió de Catalunya és una eina per difondre la llengua i que el castellà ja té els seus propis canals de difusió.

Intèrprets protagonistes

Els personatges principals són Aina Clotet, que interpreta la mare, Marcel Borràs, que interpreta el pare i Violeta Sanvisens, que interpreta la nena . També apareixen altres secundaris com Tomás de l'Estal, Nora Navas i molts altres. Amb aquests actors i actrius, l'èxit està assegurat. Un èxit que ja va tenir a Radio Televisión Española i que ara també s'espera a TV3.