Muntatge amb una imatge de Xavi Coral presentant el Telenotícies. A la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle i difuminada, una imatge de la dona de Xavi Coral

Qui és la dona de Xavi Coral?

Fa més de 30 anys que estan junts

Tot i que ara té menys presència mediàtica, Xavi Coral és una de les cares més reconeixibles de TV3. La trajectòria professional de Xavi Coral és molt extensa i destaca per la seva versatilitat i habilitat per manejar diferents formats i temàtiques. Coral va iniciar la seva carrera en el periodisme a la dècada dels 90. Va començar treballant a la ràdio, on es va donar a conèixer per la seva capacitat per comunicar i connectar amb el públic. Posteriorment, va fer el salt a la televisió, on el seu carisma i habilitat per a la comunicació li van guanyar ràpidament el reconeixement del públic i dels seus col·legues.

A la televisió, Xavi Coral ha treballat en una varietat de programes, des de notícies fins a programes d'entreteniment i debats. Els teleespectadors de TV3 ho han pogut veure al Telenoticies, on dóna la seva imatge més seriosa i formal. També al programa Divendres. Al costat d'Espartac Peran formaven un duo interessant - de fet són bons amics - per entretenir a les tardes després de la telenovel·la 'la Riera'.

Xavi Coral demana un aplaudiment a un públic inexistent al .CAT

Ha estat presentador i reporter, demostrant la seva capacitat per adaptar-se a diferents rols dins del periodisme televisiu. El seu estil es caracteritza per ser directe però respectuós, capaç de fer preguntes incisives mantenint sempre un to amable.

A més del seu treball a la pantalla, Xavi Coral també ha participat en la producció de continguts i en la direcció de programes. Aquesta faceta li ha permès influir en el desenvolupament de nous formats i en la manera d'explicar històries a la televisió.

La curiosa història de com va conèixer la seva dona

La seva vida personal no és tan coneguda encara que sí que sabem qui és la seva dona. Es diu Meritxell Antigua. La parella ha estat junta durant més de 30 anys i comparteix un vincle basat en interessos comuns com la cultura i l'amor pels animals; tenen un gos anomenat Walter. No tenen fills. La Meritxell és experta en comunicació i publicitat i de fet s'hi dedica.

La història de com es van conèixer la Meritxell i el Xavi és particularment romàntica i única. Coral ha compartit en entrevistes com, en una aposta entre amics, cadascú havia de convidar una noia a una festa i com aquella nit especial va fer que tots al grup eventualment es casessin amb les dones que van conèixer aquella nit. La parella no té fills, però gaudeix d'una vida plena de viatges, plans culturals i moments junts que demostren la seva sòlida relació i felicitat compartida.

Tot i que no té xarxes socials, la podem veure en algunes fotos que el mateix Xavi Coral penja als seus perfils personals. Sense anar més lluny aquest diumenge passat van anar al Teatre Goya, a Barcelona, ​​per veure el monòleg del Sr. Bohigues.

Xavi Coral i la seva dona al Teatre Goya
Xavi Coral i la seva dona al teatre | Instagram, @xavicoral