Eva i Noe en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 17 de gener: Problemes per a la Sílvia, la Noe i la Cati

Les trames se centraran en diverses de les dones protagonistes de la sèrie de sobretaula de TV3

Equador de la setmana a 'Com si fos ahir' amb unes trames que avancen. En aquest tipus de sèries, els divendres solen passar més coses i durant la setmana es van formant aquestes trames que acaben de confluir al capítol de final de setmana. Aquesta setmana sembla que la Noe i la Cati seran les principals protagonistes.

Al capítol d'aquest dimecres 17 de gener, els fans de la sèrie podran gaudir de quatre línies argumentals principals, centrades especialment en algunes de les dones que protagonitzen la sèrie.

A la primera veurem com l'Èric es queda sorprès quan rep un vídeo porno que li ha enviat l'Adrià i ho explica a la Noe. La mare de l'Èric s'escandalitza i ho comenta amb l'Eva. Ella li ha posat un control parental al telèfon del fill però protesta perquè altres pares no ho fan. També veurem com el Quique parla amb el seu fill Adrià per tractar el tema. La trama va en la línia de les campanyes que han aparegut darrerament per limitar l'ús del mòbil als adolescents. També l'accés a certs continguts, fins i tot TV3 va arribar a fer-ne un programa.

En una altra de les trames principals d'aquests capítols posteriors a l'aturada nadalenca coneixerem més detalls sobre la Virgínia. Recordem que és una altra filla secreta del Quim. La Cati, la seva vídua, ha amagat al seu fill Marc l'existència d'aquesta noia, però ell s'acaba assabentant. El Marc amaga a la Cati que està en contacte amb Virgínia.

La Cati té una idea

Seguint amb la mare del Marc, veurem com a la Cati no li surten bones idees per preparar la festa d'aniversari de la Noe. S'adona que no la coneix prou. La Noe no està d'humor ja que fa 40 anys i creu que els millors anys de la seva vida ja han passat. Inicialment no volia celebrar res, però la seva família i amics l'han convençut. A la Cati, de sobte, se li acudeix una solució parlant amb la Mari Carmen, la mare de la Noe. La cuinera de la Iaia li explica que ha trobat el peluix preferit de la seva filla quan era petita. Què estarà tramant la Cati? Agradarà a la Noe o s'acosta un agreujament de la crisi?

Els problemes de salut de Silvia segueixen. Té tos per culpa del tabac i, per dissimular, menteix a Ivan. Tot i les bromes de la Gemma i la Noe al gimnàs, no ha après la lliçó i segueix fumant. L'addicció va a més i ho intenta amagar. Iván es va enfadar perquè la Silvia li va prohibir tenir relacions sexuals al pis que comparteixen a canvi que ella deixés de fumar, cosa que ha incomplert clarament.

A quina hora i on s'emet el capítol?

Com cada dia excepte caps de setmana i festius, 'Com si fos ahir' es podrà mirar a TV3 després del programa 'Cuines'. Aquest dimecres 17 de gener, la sèrie començarà a les 16.12. També es podrà mirar a 3cat.