Muntatge amb una imatge de Judit Mascó a TV3. A la part superior dreta una emoticona de bellesa estètica

Discurs contundent de Judit Mascó i la seva filla sobre la pressió estètica

La famosa model i la seva filla Paula parlen obertament en un podcast

"De mares a filles" és el títol d'un podcast que presenten Alba Riera i Iñaki Mur a Ràdio Primavera Sound. Com es pot deduir del seu títol, per aquest espai van arribant convidades amb les seves filles, per conversar relaxadament i amb tota llibertat sobre tota mena de temes, especialment d'índole personal o familiar, i més concretament de les relacions maternofilials.

Unes d'aquelles mares i filles que van acceptar la invitació de Riera i Mur van ser la Judit Mascó i la Paula, la segona de les quatre filles que té amb el seu marit, Eduard Vicente. Durant el transcurs del capítol, la Judit i la Paula van parlar obertament de temes personals, notant-se molt còmodes amb les seves eloqüents respostes.

DENTRO 5X04 - DE MARES A FILLES AMB JUDIT MASCÓ I PAULA VICENTE (LIVE) | #RPS

A través d'un to marcadament natural, la Paula, que no li ha interessat seguir el mateix camí que el desenvolupat per la seva mare des de molt jove, va definir així la relació amb la seva mare: “Hòstia... Una relació normal i corrent, jo crec . Jo no tinc en compte mai el vessant professional de la meva mare. És la meva mare i punt. Una relació que s'ha anat transformant, molt guai". Per la seva part, la Judit confirmava: "Tenim una bona relació, parlem de moltes coses, que no sé si a totes les cases passa, això és bo, però també és veritat Paula, potser no te n'adones , i no és un retret, sobre interessar-se per la meva vida professional, al final he entès que la importància d'una relació mare-filla és la que és”.

Analitzant els estereotips de la bellesa i la perfecció

Judit Mascó sempre s'ha manifestat contra l'ús de la cirurgia estètica per qüestions merament relacionades amb el desig de joventut permanent. Recentment, comptàvem el cas d'una de les poques intervencions. L'obsessió per la imatge i la bellesa eterna van ser motiu de debat en aquest destacat episodi de “De mares a filles”, amb unes convidades idònies per a la seva anàlisi.

La cotitzada model catalana va reconèixer que ha format part d'un món on la bellesa, l'estètica i la perfecció ho eren tot. “Fins que no t'adones que la perfecció no existeix, estàs enxampada, perquè com que no existeix sempre vols tenir tot el que té la del costat. Jo vaig formar part d'aquell món sense adonar-me'n; les coses han canviat molt, però fa molt poc temps”. Judit Mascó fins i tot va aprofitar per ironitzar sobre la seva condició de Barbie, i els presentadors del podcast van aprofitar per destacar la seva semblança amb Margot Robbie i que podia haver-se presentat al càsting de l'exitosa pel·lícula.