Muntatge amb una imatge de Laura Rosel a primer terme ia l'esquerra el dibuix d'una flamarada

El dibuix al lavabo de Laura Rosel que s'ha fet viral

La mateixa periodista l'ha penjat en una storie d'Instagram

Laura Rosel és molt activa a les xarxes socials i constantment publica fotografies sobre la seva vida personal i professional. També stories, publicacions més efímeres.

A la seva vida personal, Rosel ha mostrat una profunda admiració per les arts, influència que sembla ser una característica familiar. Un exemple clar és la seva relació amb el seu cosí, David Rosel, un il·lustrador conegut pels seus dibuixos únics i personals. Laura ha expressat el seu orgull pel seu cosí diverses vegades, compartint algunes de les seves obres en xarxes socials sota el hashtag "#roselpower", en honor a la seva família.

Un dels treballs més destacats de David Rosel adorna un espai íntim a la casa de la Laura: el bany. Allí, un dibuix artístic i suggerent d'una parella en un moment íntim decora la paret, a prop del lavabo. Aquesta obra, que probablement va ser un regal del seu cosí, és una mostra de la passió de la Laura per l'art i el suport als talents de la família. Cada visita al bany es converteix en un moment per apreciar aquesta peça, que segurament li dibuixa un somriure cada cop que la veu.

Dibuix de Laura Rosel al lavabo de casa seva
Dibuix de Laura Rosel al lavabo de casa seva | instagram: @laurarosel

La trajectòria de Laura Rosel, molt a l'alça des de l'inici del procés

Nascuda a Sabadell, Barcelona, el 12 de desembre de 1980, Rosel es va educar en Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva carrera com a editora d'informatius a Ràdio Sabadell, on va treballar des del 2003 fins al 2007, per després fitxar per RAC1 com a editora i presentadora de diversos programes. El 2015, va prendre les regnes del programa de cap de setmana "Via lliure" a RAC 1.

El gener del 2018, Rosel va assumir un paper prominent com a presentadora del programa polític de TV3, "Preguntes freqüents", un espai de referència durant els anys del procés independentista català. Fins aleshores havia estat copresentant amb Ricard Ustrell. Tot i això, el seu temps en aquest programa va concloure a principis de 2019 quan la productora El Terrat en va prescindir tant en la presentació com en la codirecció del programa.

El canvi de Laura Rosel per Cristina Puig va ser molt polèmic i criticat pels teleespectadors. De fet, l'audiència va començar a baixar. TV3 va tenir un contingut menys polític a la línia de l'estratègia de la cadena. Finalment el programa va ser cancel·lat i ha estat substituït per Col·lapse, presentat per Ricard Ustrell i amb un contingut més d'entreteniment que polític.

Després de la seva sortida de "Preguntes freqüents", Rosel no es va aturar a la seva carrera i el març del 2019 es va unir al diari Ara per fer entrevistes quinzenals. A més, des del novembre del 2019, dirigeix el segell editorial Ara Llibres i presenta el programa "Catalunya vespre" a Catalunya Ràdio.