Imatge de primer pla de la cara de Shakira

La festa viral de Shakira en un restaurant

La cantant colombiana s'ha adaptat amb molta facilitat a la vida de Miami

Shakira va escollir Miami com a ciutat per viure després de la seva separació de Gerard Piqué. Han estat uns mesos molt complicats, però s'ha adaptat fàcilment. De fet, la cantant colombiana té molts amics a la ciutat de l'Estat de Florida. A més, encara que la premsa també n'està pendent no és comparable a l'assetjament que va arribar a patir quan encara residia a Barcelona.

La seva última aparició va ser divendres passat quan va anar al restaurant Sexy Fish de Miami, ubicat al districte de Brickell. Aquest lloc, famós per la decoració única que inclou obres de Damien Hirst i una estàtua de mida real de Daniel Craig, va ser testimoni d'un episodi inoblidable protagonitzat per la cantant i el seu grup d'amics.

Aquella nit, Shakira va optar per un estil casual i grunge, lluint una samarreta vermella folgada, texans negres i cridaneres sabatilles de plataforma blanques. Va complementar el seu vestit amb accessoris atrevits, com un gruixut collaret de cadena platejada i una bossa negra amb detalls futuristes. Però allò que realment va captar l'atenció de tots no va ser la seva elecció de moda, sinó el comportament desinhibit.

Segons reportis, Shakira va gaudir de la nit ballant a taula al ritme de la música del DJ, que va incloure alguns dels seus èxits a la playlist. Tot i la seva evident alegria, la cantant va semblar oblidar la possibilitat de molestar altres comensals amb el seu espectacle, cosa que va resultar en un moment incòmode per a ells.

SHAKIRA VOLVIO A APARECER! ASI FUE CAPTADA EN MIAMI SALIENDO DE UN RESTAURANTE, ESTABA HERMOSA.

Shakira, una cursa a l'alça després de separar-se de Piqué

Nascuda el 2 de febrer de 1977 a Barranquilla, Colòmbia, Shakira va començar a mostrar el seu talent artístic des de molt jove. Als quatre anys va escriure el seu primer poema i als vuit anys va compondre la primera cançó, inspirada per l'experiència del seu pare.

La seva carrera musical es va enlairar quan va signar un contracte amb Sony Music Colòmbia el 1991, però va ser amb el llançament del seu tercer àlbum, "Pies Descalzos" el 1995, que realment va saltar a la fama. Aquest àlbum va ser considerat una fita a la música pop llatina, venent més de 4 milions de còpies i establint a Shakira com una estrella en ascens.

El 2001, Shakira va creuar al mercat angloparlant amb "Laundry Service", que va marcar un moment important en la seva carrera en ser el seu primer àlbum bilingüe. Va ser un gran èxit, especialment gràcies a senzills com "Whenever, Wherever" i "Underneath Your Clothes".

L'exposició mediàtica de Shakira va anar a més quan va començar a sortir amb el futbolista Gerard Piqué. Van trencar després de 10 anys de convivència i dos fills en comú. La cantant va canalitzar la ràbia per la infidelitat del futbolista i la posterior ruptura amb una sèrie de cançons que van triomfar.

Al llarg de la seva carrera, Shakira ha venut més de 95 milions de discos, fet que la converteix en una de les artistes amb més vendes de tots els temps. Ha rebut nombrosos premis, incloent tres Grammy Awards i múltiples Billboard Latin Music Awards.