Escena amb Ivan i Silvia a 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 29 de gener: Greus problemes de salut per a la Sílvia

També veurem com al Marc se li acumulen els problemes per la Virgínia i la Malena

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. I comença amb problemes per a diversos personatges. Alguns de salut.

A la primera de les trames veurem que la Sílvia continua amb atacs de tos i acaba escopint una mica de sang. Des de fa unes quantes setmanes ha començat a fumar més i en alguns moments la seva addicció s'ha fet massa evident. Els seus amics li han demanat que deixi de fumar, però ella els ha enganyat. Veurem com els seus problemes amb la tos van a més i es preocuparà molt quan escupi sang. Serà més greu o simplement serà un toc d'atenció que la farà reflexionar?

La Sílvia no serà l'única amb problemes de salut

Divendres vam poder veure com la Malena es desmaiava mentre treballava. Després d'anar a l'hospital, els metges li van comunicar que havia patit un avortament. Ella no sabia que estava embarassada, però ha quedat tocada, igual que el seu marit. Veurem com la Malena es culpabilitza de l'avortament i comença a dubtar que el producte de neteja del gimnàs tingués alguna cosa a veure amb el malestar. El Marcel està convençut que el producte sí que en té la culpa però el Marc i l'Eva no voldran creure-ho, ja que això els faria responsables encara que no actuessin amb mala intenció.

La Virginia convenç el Marc perquè es facin les proves d'ADN. Cada cop és més evident que Virgínia trama però descartat l'interès econòmic hi ha molts dubtes sobre quines seran les seves veritables intencions. Només hi ha una cosa clara: hi ha algú darrere tot això i és la persona que li dóna instruccions. És sa mare? És una altra persona que es vol venjar del Marc o del seu entorn? És tot molt confús. Alguns contemplen una possibilitat que no seria desgavellada: té una malaltia genètica i cerca ajuda d'un germà.

Des que la Virgínia va aparèixer abans de Nadal assegurant que era filla del Quim, han passat moltes coses. La Cati sospita d'ella, especialment després que el Marc i el Marcel, amb unes copes de més li fessin diverses confessions. Podria anar-hi la cosa? Marcel va explicar diverses històries passades de Marc, com quan va cobrar diners per ficar-se al llit diverses vegades amb una dona gran. També va traficar amb marihuana a petita escala.

Finalment el Jordi no pot – ni vol – fer res per canviar i segueix sent un desastre amb la neteja. Recordem que tots dos se'n van anar a viure junts i que la Gina li va deixar ben clar que era molt maniàtica amb la neteja. El primer dia el Jordi va fer l'esmorzar i va ser incapaç de netejar el que havia embrutat tot el dia. Tot van ser excuses fins que es va quedar adormit. La situació és cada cop més surrealista i la Gina té una idea radical per fer-lo reaccionar. Funcionarà?

On ia quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 29 de gener del 2024?

Com és habitual, la sèrie de sobretaula de TV3 s'emet després del programa Cuines. Es podrà veure a TV3 a partir de dos quarts de quatre de la tarda. També en directe i en diferit a la plataforma 3cat.