Muntatge amb imatge d'una sala de l'Audiència de Barcelona amb advocats i magistrats. A la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, Dani Alves atenent la premsa

Ja se sap el dia i l'hora que sortirà la sentència de Dani Alves

Dani Alves va ser jutjat recentment acusat d'agressió sexual

L'Audiència de Barcelona té previst notificar aquest dijous al matí la sentència del 'cas Alves' per la presumpta agressió sexual de l'exfutbolista del Barça a una noia el desembre del 2022 en una discoteca barcelonina. Dues setmanes després del judici, el tribunal notificarà a les parts i al mateix acusat la sentència.

Estan tots citats a les 10 del matí al mateix tribunal. La notificació també inclourà la resolució a la petició que va fer la defensa d'Alves, que va demanar la llibertat del seu client en finalitzar el judici i fins que hi hagi sentència ferma, segons van avançar 'La Vanguardia' i 'El Periódico' i ha confirmat l'ACN . Alves s'enfronta a una pena de fins a 12 anys de presó, com demana l'acusació particular , per haver presumptament agredit sexualment una noia el lavabo d'un reservat de la discoteca Sutton la nit del 30 al 31 de desembre del 2022.

Des del gener del 2023 està a la presó provisional, malgrat haver demanat diverses vegades la llibertat. Ha tingut tres advocats i ha donat diverses versions dels fets, començant per dir que no coneixia la noia, dient després que era ella qui n'havia abusat sexualment, afirmant més tard que les relacions eren consentides i afegint al final que estava baix els efectes de l'alcohol. Mentrestant, la versió de la noia no ha variat gaire i diverses proves perifèriques corroboren.

Altres casos mediàtics

Daniel Sancho és un xef espanyol que s'enfronta a un judici a Tailàndia, acusat de l'assassinat d'un cirurgià colombià. La fiscalia l'acusa d'assassinat premeditat, un delicte que podria resultar en la pena de mort segons les lleis tailandeses. El judici inclourà almenys 57 testimonis i s'estendrà del 9 d'abril al 3 de maig del 2024.

Rafael Amargo, per altra banda, és un artista que serà jutjat per un delicte contra la salut pública, específicament per vendre drogues de forma persistent. El seu judici ha estat posposat i s'espera que se celebri el 8 d'abril del 2024, després d'haver-se endarrerit per canvis en la representació legal d'un dels imputats.