Silvia en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 21 de febrer: Record de joventut de la Sílvia que ho canvia tot

El capítol també se centra en altres trames. Els problemes econòmics de Litus estaran molt presents a l'episodi

Arriba l'equador de la setmana i passaran coses interessants. Alguna cosa li passarà a la Sílvia que ho podria canviar tot. Els fans de la sèrie tenen ganes que passin més coses i aquestes tinguin una mica de misteri. Serà així o la trama es despatxarà ràpidament com tantes altres?

Al capítol de dimecres 21 de febrer veurem com avancen quatre trames. La primera està centrada en la Feli. Es tracta d'un personatge que mai no ha caigut bé els fans de la sèrie. La seva deriva en els darrers dies és alarmant i podria acabar molt malament. Recordem que està pendent de judici per un assumpte de coses robades amb el Jeroni, un dels seus amics més conflictius.

Ara, també amb el Jeroni, es dedica a robar pastilles dels hospitals per després revendre-les. Guanyen força diners però el risc és molt gran. Veurem com la Feli segueix robant pastilles als hospitals, però un incident fa que se'l replantegi. Passarà com sempre i després d'un penediment inicial tornarà a caminar?

El record inquietant de la Sílvia

D'altra banda la Silvia fa cas al Litus i prova un nou mètode per treure's l'ansietat del tabac. Ja fa setmanes que la Silvia ho està intentant però no ho aconsegueix. Té sort de tenir a prop el Litus, bon amic ia més terapeuta professional. El que ningú no pensava és que inesperadament té un record de joventut que afectarà tot el grup. S'obre una trama molt interessant i que pot donar molt de parlar les properes setmanes.

Problemes de diners per al Litus

I seguint amb el Litus, veurem que no va bé de diners. Va demanar un préstec per pagar el deute d'Ainhoa amb la Seguretat Social i ara està ben escurat. Això fa que Eva, la seva millor amiga, vulgui ajudar-lo. L'Ainoha també té un gest important per donar-li un cop de mà. Però sembla que ho fa perquè té gelosia de l'Eva. Li fa una mirada demolidora Quines seran les veritables intencions de la seva parella? Les darreres setmanes hem vist actituds d'Ainhoa molt negatives. És molt possessiva i manipuladora. També sembla que vulgui allunyar Litus de les seves amistats.

Finalment, veurem com l'Èric i l'Adrià volen dormir junts a l'esquiada, però la intervenció del Dani farà que apareguin nous problemes i els dos amics es tornin a enfrontar. L'actitud del Dani envers els dos amics és preocupant. Primer va fer bullying a l'Adrià i ara fa el mateix amb l'Èric.

A quina hora i on s'emet el capítol?

Com cada dia feiner, 'Com si fos ahir' s'emet després del programa 'Cuines'. L'episodi del 21 de febrer del 2024 començarà a les quatre i deu de la tarda. Com sempre es podrà veure en directe a TV3. També, ja sigui en directe o en diferit, a la nova plataforma 3cat.