Escena de Com si fos ahir amb Noe alçant el braç dret

'Com si fos ahir' del 20 de febrer: La Noe organitza un nou conflicte

També veurem com el Jordi segueix en la seva línia absurda

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Al capítol del dimarts 20 de febrer veurem tres trames principals. Es tracta d'unes trames que estan copant força la sèrie. A la primera veurem com la Malena està cada vegada pitjor i això esperona el Salva i l'Eva per seguir la lluita contra l'empresa , però el directiu els fa la vida impossible. Recordem que la setmana passada l'Eva va robar l'ordinador al directiu de la multinacional i tant ella com l'advocat continuaran lluitant perquè es faci justícia.

Alicia González Laá, l'actriu que interpreta l'Eva, va ser entrevistada recentment a l'espai #safareigCSFA, dirigit i presentat per Jaume Borja. A l'entrevista, recollida per XCatalunya i que podeu veure aquí , va donar a entendre que la relació del seu personatge amb el Salva aniria més enllà de l'amistat o de la col·laboració en la denúncia contra la multinacional.

La Noe, totalment insuportable

En una altra de les trames veurem com la Noe segueix a la seva línia. Els fans de la sèrie censuren l'actitud de la noia. Ja ho feien abans que fos infidel al Miquel amb l'Aitor i ara són molt més crítics. Al capítol del dimarts 20 de febrer veurem com la Noe s'enfronta al Miquel, perquè han apujat el sou a la Carla i no ho suporta.

És una altra de tantes excuses que posa la Noe per justificar la seva manera de fer en aquests darrers temps. Recordem que la Carla la va substituir temporalment a la consultoria quan va caure al carrer. Estava mirant fotos de l'Aitor a Instagram i va ensopegar. La Carla, que també és la nora de la Gemma, es va adaptar molt ràpid al seu nou treball i va introduir una sèrie de canvis que van millorar la productivitat. Va intentar ensenyar a la Noe però ella es va tancar en banda.

Ara que la Noe ha deixat la feina, la Carla es queda de manera definitiva. La pujada de sou es deu simplement al fet que ella ho va exigir i finalment els propietaris de la consultoria volen recompensar la seva bona feina i les millores que la seva gestió ha aportat a l'empresa.

Amb aquest panorama, la Noe cada cop té les coses més clares pel que fa al canvi de vida.

Tothom fuig del Jordi... i amb raó

Finalment veurem com el Jordi la segueix embolicant. S'ha convertit en un personatge cada cop més esperpèntic i irresponsable. Al capítol de dimarts veurem com Huracà, el gos acollit temporalment a casa de la Silvia, no es troba bé per culpa del Jordi. Silvia esclata i vol fer fora el Jordi del pis. Li demana a la Gina que el deixi tornar a casa seva. Quina serà la resposta? Jordi és capaç de conviure amb algú?

On i a quina hora s'emet el capítol?

Com sempre, el capítol de 'Com si fos ahir' s'emet després del 'Cuines'. Demà dimarts 20 de febrer, en concret, s'emetrà a les 16.12. Es podrà veure en directe a TV3 ia la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment que l'usuari ho vulgui.