Noe i Aitor en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 18 de març: Així usarà el Daniel la foto de la Noe i l'Aitor

La Virginia ho passa malament i hi ha novetats en l'assumpte del producte tòxic

El capítol de dilluns anirà sobre conseqüències de fets que han passat en episodis anteriors. A la primera de les trames veurem com l'Aitor confessa als amics que no es vol casar. Fa dies que té dubtes. La seva xicota ho nota. Fins i tot el professor li va dir obertament i li va confessar que n'estava enamorat. Sentiment que és recíproc. La Noe i l'Aitor tornen a quedar. La relació segueix endavant com vam veure al capítol de divendres. I no vam ser els únics. El Daniel, l'adolescent que fa bullying a l'Eric, fill de la Noe, i a l'Adrià va veure com es feien un petó. Va fer una foto i se'n va anar.

L'Eric, a la nit, rep un missatge del Daniel que el fa trontollar. És molt possible que rebi la foto de la seva mare i l'Aitor besant-se. O ha descobert el Daniel alguna cosa més? La situació es pot posar molt complicada per a la Noe.

Els problemes de la Virgínia amb els seus dos germans

Qui també paga les conseqüències dels seus actes és la Virgínia. Tot i la seva bona voluntat, la idea de construir un mausoleu per a ella i els seus germans no va agradar ni al Marc ni al Marcel. De fet, Marc està molt indignat amb la seva germana i no en vol saber res. Fins i tot es nega que les cendres del seu pare Quim siguin traslladades allà quan arribi el moment. La Cati intentarà treure profit de tot això per acostar-se a la noia. La Virgínia vol trencar la relació amb els seus germans perquè no la tracten bé.

L'empresa del producte tòxic es revenja de l'Eva

I a la tercera de les trames el Salva descobreix que l'empresa de detergents ha canviat d'advocat. La primera advocada ha estat acomiadada però penja el telèfon abans de dir al Salva els motius. La consideren massa tova? Mentrestant, el gimnàs rep una inspecció de treball sospitosa. Una funcionària malencarada exigeix a l'Eva documentació.

És evident que algú ha mogut fils perquè es produeixi aquesta inspecció. Com reaccionarà el Marc quan ho sàpiga? Recordem que el propietari del gimnàs no era favorable al moviment de l'Eva contra l'empresa del producte tòxic i ara es podria enfadar en saber-ne les conseqüències.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 18 de març del 2024?

L'episodi començarà a les 4 i 4 minuts de la tarda , després del Cuines. Al programa culinari aprendrem a preparar una sopa de formatge i unes aletes de pollastre amb maionesa de pera. 'Com si fos ahir' tindrà una durada aproximada d'uns 40 minuts.

Es podrà veure directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma es podrà veure en diferit en qualsevol moment, igual que la resta de capítols anteriors.