Muntatge amb una imatge de Corina Smith en un clip de vídeo. A l'esquerra, una imatge amb Vinícius durant una roda de premsa

[FOTOS]: Corina Smith… nova parella de Vinícius?

Es relaciona el jugador madridista amb la cantant veneçolana

El terme WAGS (wifes and girlfriends; esposes i xicotes de futbolistes), continua donant molt de què parlar; i ho fa tant pel que és discutible del terme en si mateix, com pel constant ball de noms que s'afegeixen a aquest grup de dones.

El Reial Madrid és un dels equips que més estan alimentant aquest qualificatiu, ja que la majoria dels seus jugadors més emblemàtics solen estar sentimentalment relacionats amb models, influencers o totes dues coses. Un dels casos més recents és el de Vinícius, el controvertit futbolista brasiler de 23 anys, les actuacions del qual en els terrenys de joc són tan admirades com a futbolista, com discutides per un comportament no precisament exemplar. Tanmateix, Vinícius també ha hagut de bregar amb la inapropiada actitud de segons quin públic que assisteix els estadis amb un ànim gens favorable a l'esport.

La nova parella del jugador brasiler

Però després hi ha la vida fora dels terrenys de joc, en què la jove estrella blanca sembla haver trobat la felicitat amb qui podria ser la seva nova parella. Es tracta de María Corina Smith Pocaterra, més coneguda com a Corina Smith, cantant, actriu i model veneçolana de 32 anys, és a dir nou anys més gran que el davanter de l'equip madridista. Amb anterioritat, Vinícius havia sortit amb la influencer i youtuber Kenya Os.

Corina Smith durant un partit de futbol
Corina Smith durant un partit de futbol | Instagram de Corina Smith

Corina ha aconseguit l'estrellat gràcies a l'èxit dels àlbums "Antosocial" (2022) i "Triste pero siempre mami" (2023). L'autora de hits com "Morir juntos" o "Todo o nada" s'ha convertit en una veritable influencer del sector llatí, amb un compte d'Instagram que supera els 2.800.000 seguidors, i gairebé 239.000 a X (Twitter).

La famosa cantant llatinoamericana va deixar aquest missatge d'advertència durant una entrevista concedida a Filo.News: "Per a la gent que és nova escoltant la meva música, en trauré molta més i jo crec que el particular al meu projecte és que sempre estic narrant la meva vida real. Definitivament la meva música és un reflex del que visc, llavors sempre estic preguntant-me: "Què viuré ara?" i després anant a l'estudi a escriure temes”.

Corina Smith davant d'un fotomató
Corina Smith davant d'un fotomató | Instagram de Corina Smith

Vinicius Jr i Corina Smith han estat vistos junts durant el concert que el raper porto-riqueny Myke Towers ha donat a Madrid aquest 21 de maig, a l'escenari del WiZink Center madrileny. Tot apunta que la relació entre tots dos va vent en popa i que aviat podrien confirmar-ho públicament. Potser el cobejat futbolista està esperant que es disputi la final de la Champions que enfrontarà el seu equip contra el Borussia Dortmund alemany, prevista per a l'1 de juny. A les hipotètiques celebracions del jugador, podria estar present la famosa influencer veneçolana.