Ainhoa i Litus en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 24 de maig: L'Ainhoa supera una línia vermella

També veurem trames relacionades amb personatges com la Joana o el Maties

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'… i ve amb emocions fortes. Hi haurà tres trames principals. Almenys dues seran clau al final de temporada que ja s'acosta i l'altra, relacionada amb la Joana, podria ser-ho. Tenim una teoria que explicarem d'aquí a uns dies.

Precisament la Joana centra la primera de les trames. La Cristina força la situació per connectar amb la Joana. L'estratègia de la Cristina consisteix a enrotllar-se –i ara fins i tot voler una relació– amb l'Andreu per intentar fastiguejar la Pili, amb qui té una gran rivalitat. L'Andreu acaba de sortir d'una relació amb la Feli, un personatge tòxic i no aprèn. La Cristina és encara pitjor. La Joana vol que la Cristina sigui parella d'Andreu i això fa que es precipiti a fer plans amb ell. La mare de l'Andreu ha tornat molt revolucionada del Canadà i això podria estar anticipant alguna cosa.

Els dubtes de l'Etna

D'altra banda, el Jofre i l'Etna munten un pla per animar el Maties, que està molt tocat per la denúncia. El Maties ha contractat un advocat. El gir vindrà quan veiem que l'Etna té dubtes sobre el seu avi. Recordem que fins ara ho ha defensat a capa i espasa, cosa que fins i tot li ha costat la relació amb el Marc.

Com es prendrà el vostre avi aquests dubtes? I el Jofre? Recordem que el pare de l'Etna també defensa el seu pare malgrat que els seus amics s'han posat al costat de l'Alícia, una de les presumptes víctimes i de la Cati, la vídua del Quim, que presumptament també va patir els abusos comesos pel Maties, el conserge de l'institut.

L'Ainhoa supera tots els límits

Finalment, la trama més interessant: la relacionada amb la conflictiva Ainhoa. L'Ismael diu a l'Ainoha que el Litus està amb ella per pena i la dona té una reacció violenta amb el noi. L'Ismael no ha dit res que no sigui veritat. El Litus fa temps que està sotmès i manipulat per la seva nòvia però comença a obrir els ulls. Veu clar que ella l'ha apartat dels seus amics. Quan el Litus sap què ha fet amb el seu fill, reacciona de manera brusca. La deixarà per sempre? O tornarà a creure a les seves mentides?

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 24 de maig de 2024?

L'episodi començarà pocs minuts després de les 16.00 i es podrà veure en directe per TV3 i per la plataforma 3cat. Com cada dia, s'emetrà després de l'espai culinari Cuines.