La confessió més picant de Bad Gyal

La cantant parla sense embuts

La catalana Alba Farelo Solé, més coneguda pel nom artístic de Bad Gyal, és una de les cantants del moment. A l'èxit de les seves creacions musicals, se li afegeix el ressò mediàtic de declaracions tan explosives com la que ha concedit a la revista Vogue , en què afirma que és molt sexual en tots els aspectes.

L'autora de temes populars i enganxosos, com "Tú eres un Boom Boom", "Chulo", "Fiebre", "Bota niña" o "Perdió este culo", amb 27 anys acabats de fer, ha trobat el seu lloc dins de la competitiva indústria musical i és seguida per un grup de fans cada vegada més nombrós, com la prova els gairebé 2 milions i mig de seguidors al compte d'Instagram.

Acariciant un premi internacional

A més del beneplàcit dels seus seguidors, Bad Gyal ja ha rebut reconeixements en forma d'una nominació com a Nova Artista Femenina per part dels Premis Joventut 2022, i aquest any ha obtingut una nova candidatura com a Millor Nova Artista a Pop Llatí/Urbà dels iHeartRadio Music Award 2024 , que es concediran el proper 1 d'abril a Los Angeles.

Bad Gyal pot augmentar la seva popularitat si obté aquest prestigiós guardó a la XII edició dels iHeartRadio Music Award. Per això haurà de vèncer davant els altres quatre candidats que opten al mateix premi: les porto-riquenyes GALE i Young Miko, el també porto-riqueny Mora, i el raper mexicà Yng Lvcas. Caldrà esperar doncs fins al primer dia d'abril per saber si Bad Gyal s'enlaira definitivament, també a escala internacional.

A la seva Catalunya natal, Bad Gyal va impactar amb la seva versió en català del tema “Work” de Rihanna, titulada Pai. Una adaptació personal que va provocar multitud de comentaris en xarxes, cosa que va afavorir que es convertís en un imprevist èxit comercial. A més dels seus controvertits videoclips, l'emergent cantant ha mostrat la seva capacitat multifacètica , ja que també ha intervingut en un capítol de la sèrie de televisió Fanático (2022), que precisament gira al voltant de fins on poden arribar els fans.

“Gaudir”, amb Bad Gyal & Eduard Farelo — Premis Gaudí 2020

En la seva trajectòria professional, Bad Gyal també ha demostrat virtuts com a actriu, no en va interpretar amb el seu pare, l'actor Eduard Farelo, el curtmetratge escrit i dirigit per Marçal Forés, Gaudir (2020), que en realitat era servia com a anunci oficial dels XII Premis Gaudí.

Tenint en compte la seva interpretació en aquest curt, sembla sensat pensar en la seva tornada a la interpretació. En qualsevol cas, el que resulta evident és que pocs dubtes caben que estem davant d'una nova diva de l'entreteniment, una noia sense complexos, pretesament sensual, que diu allò que pensa i que no sembla importar-li la repercussió que puguin generar les seves declaracions.