Muntatge amb una imatge de Marc Ribas durant una entrevista. A la dreta una imatge amb una noia amb cara de sorpresa

La confessió de Marc Ribas sobre 'Joc de Cartes' que no agradarà a molts restaurants

Controvertides paraules del mediàtic cuiner i presentador català

El carismàtic cuiner i presentador de televisió català de 48 anys Marc Ribas, s'ha convertit en tota una institució de la cadena pública catalana, en aconseguir un èxit sonor amb els seus espais gastronòmics i la seva peculiar forma d'entendre i presentar l'art culinari.

Tot i això, el famós presentador gironí sol demostrar un caràcter intransigent i és d'aquelles persones que prefereixen dir el que pensen abans de mostrar certes actituds hipòcrites. Així és com, durant les explicacions sobre la nova temporada de Joc de cartes que ha expressat a l'antena de Catalunya Ràdio, ha compartit una confessió que ha sorprès més d'una persona: “Hem anat a restaurants que eren una merda. Aquest any m'he trobat amb coses que no he volgut menjar, m'he negat a menjar certs plats (del nou Joc de cartes ). I això és suspens, és clar”. Així, de clar i sincer, s'ha mostrat el presentador de l'exitós espai gastronòmic de TV3.

Tot un símbol gastronòmic de TV3

Abans de l'impacte i la consolidació de la seva fama mediàtica gràcies a Joc de cartes, Marc Ribas ja havia mostrat el seu peculiar estil, modern i molt personal, a l'espai de sobretaula Cuines. Abans havia passat pels fogons de diversos restaurants. En un, el Capritx, es va creuar amb qui es convertiria en el seu soci, el xef Artur Martínez, i des de llavors han treballat junts en diferents projectes gastronòmics.

Serà el proper 31 de juliol quan torni a la graella de TV3, Joc de cartes estiu, amb què pretén tornar a conquistar l'audiència catalana mitjançant un reality culinari que ha encaixat molt bé entre els teleespectadors catalans. No obstant això, per a Marc Ribas la televisió és un pur passatemps: "Tinc un ofici que és la cuina, mentre que a la televisió soc un intrús on m'ho vinc a passar bé. Quan la gent no s'ho passi bé, ja em faran fora al carrer. Si jo tingués molta informació, m'hauria de preparar molt”.

Però a més de Joc de cartes estiu, Ribas també està al capdavant d'un altre projecte gastronòmic de TV3. Es tracta de Cuina com puguis, un espai ideat per a la plataforma 3Cat de recent estrena, en què dos famosos s'enfrontaran durant l'elaboració d'un plat que hauran de cuinar amb els ingredients que tenen a la nevera de casa durant un dia qualsevol. Un programa pensat i modelat a semblança del presentador, en què de ben segur tornarà a fer gala del seu saber estar davant les càmeres sense perdre el fil de la seva original manera de comunicar la seva passió per la cuina. Brutal!