Muntatge amb una imatge de Bertin Osborne durant el programa “El Show de Bertín Osborne”. A la dreta una imatge amb una dona subjectant un altaveu

La confessió definitiva de Bertín Osborne

El famós presentador es descobreix en una entrevista

Des de clíniques The Test Salut Sexual Masculina han fet una entrevista a Bertín Osborne, on posa de manifest les seves preferències sexuals a partir d'unes preguntes molt directes i una mica compromeses.

Davant qüestions del grau de: "Continues tenint els mateixos gustos, vull dir, la teva sexualitat, com ha evolucionat amb homes, dones, animals de granja?", el famós presentador i cantant de 69 anys, s'ha mostrat contundent en les respostes, al·ludint a la seva coneguda postura cap al conservadorisme i a una reconeguda ideologia de dretes: "no, no, o sigui no. En això soc molt clàssic. Igual que el meu pare i el meu avi. El que és meu és genètic, quan les meves parelles es cabrejaven amb mi els deia que es cabregessin amb el meu pare. El meu pare té 95 anys i els demana el telèfon a totes les meves amigues".

Confessions sexuals de Bertín Osborne

A Clinicas The Test es donen consells per a una vida sexual plena, solucions per a tot tipus de problemes relacionats amb la sexualitat masculina i ofereixen tractaments personalitzats a través dels millors especialistes mèdics del país. I a més de tot plegat, han incorporat un programa perquè famosos, com el cas de Bertín Osborne, parli sense concessions sobre la seva vida sexual. Un projecte que està rebent una gran acollida, en bona part gràcies a un to distant a través del qual es busca la confessió més sincera.

La conversa a The Test ha servit per definir una mica més, la personalitat i ideologia de Bertín Osborne. El famós personatge ha deixat molt clar que no combrega precisament amb l'actual pensament lliure d'imposicions sexuals: "sembla que he de demanar disculpes per ser blanc, heterosexual i de dretes".

Durant aquests dies, Bertín Osborne està tornant al primer pla de la repercussió mediàtica, perquè a més de tot el que ha explicat per a The Test, recentment va assegurar sense pensar-s'ho que "tots els homes som infidels" i que una vegada va compartir llit amb un home, remarcant el fet d'"una sola vegada", i va ser amb el seu amic, el torero Roberto Domínguez; deixant molt clar, a més, que sense cap mena d'al·lusió sexual.

Per si de cas i per evitar qualsevol confusió, va remarcar: "Estàvem en un lloc on no hi havia habitacions lliures i no ens va quedar més remei que dormir junts, al mateix llit. Tira't cap allà, li vaig dir...". Bertín Osborne, fidel al seu estil, segueix amb el seu interès per abanderar una masculinitat una mica caduca, però de la qual segueix fent gala amb tot el seu orgull.