Carles Puyol en roda de premsa

Carles Puyol esclata a Twitter contra el comportament d'aquesta companyia

El Tauró (el de veritat) mossega amb força

Quan qualsevol persona, sigui aficionada al futbol o a l'esport en general, sent o llegeix el nom de Carles Puyol només li vénen coses boniques al capdavant. L'exjugador del FC Barcelona va ser un gran capità dins i fora de la gespa, un exemple a seguir per a les noves generacions tant a nivell futbolístic com humà. Per això s'ha guanyat el nom d'"etern capità" o de "Tauró", un apel·latiu que s'ha adjudicat a Ferran Torres, però que no li fa fortuna.

El de la Pobla de Segur (Lleida) ha tornat a demostrar ser un líder i no tenir pèls a la llengua. Ha criticat una mala experiència amb una companyia aèria a l'aeroport de Tolosa. La discussió entre el personal de vol i l'esportista ha començat quan Air France no li ha permès pujar una maleta de cabina que fa servir des de fa 10 anys. Els empleats consideraven que superava la mida màxima. "Mala experiència avui a l'aeroport de Tolosa, després de més de 10 anys viatjant amb la meva maleta de cabina, és la primera vegada que no la puc pujar a l'avió per la mida, i el pitjor és el tracte rebut, intentaré volar amb altres companyies més amables la propera vegada", va escriure a la xarxa social X. Després va afegir que "Més tard entren maletes més grans que la meva… ", un tweet que va ser esborrat, però els seguidors més ràpids van aconseguir capturar.

Aviat apareixien missatges de suport a l'exjugador del Barça i també de rebuig, perquè considerava que si no complia la normativa interna de la companyia s'havia d'atenir a les conseqüències.

“Què fa parlant de maletes?”, “Són francesos, Puyi ”, són dos comentaris que s'han pogut llegir entre les respostes a les seves queixes.

La pàgina web d'AirFrance indica que les dimensions màximes de l'equipatge de mà han de ser de 55 x 35 x 25 cm, incloent-hi les butxaques, les rodes i les nanses. L'excentral no mostra imatges de la maleta, cosa que molts usuaris de la xarxa social li han retret.

Mesures exigides per altres companyies

Vueling permet que els seus clients puguin portar a la cabina, gratis, 1 peça d'equipatge de mà (màx. 40x20x30 cm) si la posen sota el seient davanter. Si és una maleta de cabina, ha de pesar un màxim de 10 kg (55x40x20 cm.) i s'haurà de col·locar al compartiment superior.

Què diu Ryanair sobre això? Prioritat & 2 Peces d'Equipatge de Mà: Aquesta opció us permet portar a bord una bossa personal petita (40 x 20 x 25 cm), que ha de cabre sota el seient davanter, i una peça d'equipatge de 10 kg (55 x 40 x 20 cm), que s'ha de guardar al compartiment superior.

Problemes virals amb les maletes de mà

A una noia la van obligar a treure la seva joguina preferida de la maleta de mà al xec d'immigració. El problema era una bateria, quan se sap que no es poden portar bateries internes o portables. El vídeo ha estat molt comentat.